Jump to content

Mit árul el rólad a kedvenc színed?

2016. 10. 22. 12:40


Kedvenceink sok mindent elárulnak személyiségünkről. Így van ez a színekkel is. Ne gondoljuk, hogy aki előszeretettel hord fekete ruhát az depressziós, szomorú alkat. Sőt! Lássuk, miről árulkodik kedvenc színünk.

 Kék

A kék a víz színe, természetünknél fogva könnyedén rabul ejt minket, hiszen létszükségletünk a víz. Azoknak az embereknek, akiknek a kedvenc színe a kék a természetük nyugodt, kedves, jó hatással vannak a környezetükre és derűsek. Az egyik legkedveltebb szín.

Zöld

A zöld a táplálékunk színe, hiszen a legtöbb dolog, melyet a természet ad nekünk és elfogyasztunk, ebben a színben pompázik. Azok, akik kedvelik a zöldet magabiztosak, nyugodtak, fiatalosak és kellemes a társaságuk. A kék után a második legkedveltebb szín.

Piros

A piros az egyik legbátrabb színválasztás, és ,ha ez a kedvenc színed, akkor igazán érzéki lehetsz. A piros említésétől legtöbbször a szex jut eszünkbe, hiszen a piros árnyalatai bőrünkön is megjelennek. Azok, akik a piros szerelmesei erőteljesek, dacosak és sokszor túlreagálják a dolgokat.

Lila

Azok, akiknek ez a kedvenc színük méltóságteljesek és ügyelnek arra, hogyan viselkednek mások társaságában. Hajlamosak a melankóliára és olykor bánatosak.

Fekete

Mit tudva levő, ha az összes színt egybe kevered, akkor végül feketét fogsz kapni. Azok, akik szeretik a fekete színt tulajdonképpen minden színt kedvelik. Annak ellenére, hogy a fekete színt a depresszióval társítanánk, azok, akik szeretik erősek, bölcsek, olykor dacosak és hevesek, aggódóak.

Narancssárga

Ritkábban választják az emberek kedvenc színünknek, de azok, akik megteszik egészségesek, kiállnak önmagukért és nem félnek ezt szavakba is önteni mások előtt. Emellett vidámság és kíváncsiság is jellemzi ennek a színnek a szerelmeseit.

Citromsárga

A citromsárga az egyik legvibrálóbb szín, ha ez a kedvenced, akkor tuti, hogy nem vagy szégyellős, emellett vidám, kedélyes, érdeklődő, barátságos és aktív vagy.

Barna

A barna a mély kapcsolatodat jelzi, mely a természettel köt össze. Biztonságra és kényelemre vágysz az életben, s tele vagy érzelmekkel. Ritkán vagy magad alatt, de ha mégis, akkor bizony jaj mindenkinek, aki a közeledben van! Persze, csak, ha a barna a kedvenc színed.

Szürke

Ha ezt választottad kedvencednek, akkor valószínűleg melankolikus típus vagy, aki a mély érzelmek rabja. Ünnepélyes vagy, bár néha bizonytalan, és kétkedő.

Fehér

A fehér nem a színek hiányát jelenti, hanem pont, hogy az összes meglétét, hiszen, ha minden fényes színt kombinálunk, akkor végül fehér fényt kapunk. Azok, akik ezt az igazán világos és fiatalos színt kedvelik keresik a kapcsolatot más emberekkel. Emellett az ilyen emberek érzékenyek, tiszták, gyakran művészlelkek és fogékonyak a spirituális világra.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; powerofpositivity.com; kép: pixabay.com)