Jump to content

Az Akasha-krónika titkai

2017. 01. 09. 11:39


Biztos, hogy már feltettük magunknak a kérdés: mi végett is vagyunk ezen a világon? Miért pont itt, miért pont ebben az időben?. Lehetséges, hogy csak egy könyv, vagy egy film szereplői vagyunk? Esetleg a világ összes istene közösen találja ki nekünk a feladatokat, és egymással fogadnak, hogy megoldjuk-e azokat, vagy elbukunk? Talán leírták valahova a múltunkat, a jövőnket, és mi csak egy előre megírt forgatókönyv szereplői vagyunk?

Valahol, az Univerzum egy titkos - földi szemeink számára láthatatlan - szegletében létezik egy könyvtár, amelyben információkat őriznek múltunkról, jelenünkről és jövőnkről.

Az Akasha-krónika az Isten által létrehozott és működtetett könyvtár, a totális lexikon, melynek adatbázisa rendezett és könnyen visszakereshető módon van eltárolva. A teremtésben felhalmozódó összes tudásnak és történésnek a raktára. Az Akasháról a mai napig csak nagyon kevés embernek van tudomása a Földön, még kevesebben vannak, akik képesek olvasni belőle (sámánok, látnokok, tanítómesterek).

Az Akasha krónikák leginkább energiamezőkhöz hasonlíthatók, amelyek a lélek számára könnyen felismerhető és megérthető szimbólumok, képek, formák alakjában szigorúan őrzik az Univerzum történéseiről szóló információkat.

Sokan talán nem is tudjuk, de már bepillantást nyerhettünk az itt tárolt információkba, hiszen mindannyian álmodunk, és sokszor kapunk olyan sugallatokat, amelyekre magunktól sosem gondoltunk volna. Nem tudjuk honnan érkeztek és miért, de érezzük, hogy ezeknek a sugallatoknak fontos szerepe van és - még ha a környezetünk számára megmagyarázhatatlan is, és bolondnak néznek miatta - próbálunk e szerint cselekedni.

A titkos könyvtár talán a Himalája belsejében rejtőzik

Feltételezések szerint az Akasha könyvtár valójában az I. e. 265 körül élt indiai Asóka (Asa-ka) császár nevéhez fűződik, aki a Kalinga tartomány meghódításával szerzett hírnevet magának. A régészeti leletek tanulsága szerint az uralkodó leírhatatlan nagyságú könyvtárral rendelkezett, amelyet azért hozatott létre, hogy megőrizze világának minden kulturális és tudományos ismeretanyagát. Az uralkodó állítólag megcsömörlött a véres hadjáratok okozta pusztítástól, és így akart valami jót létrehozni a világon. Az indiaiak a mai napig hisznek a titkos könyvtár létezésében, amely állítólag valahol, a Himalája belsejében rejtőzik, és amelyet sem a régészek, sem a kutatók nem találtak ezidáig meg.

S hogy megtalálják-e valaha a könyvtárat és megfejtik-e annak titkát? Jó kérdés. A krónikákat kollektív tudat által írjuk: a lelkünkkel, érzéseinkkel, álmainkkal és vágyainkkal. Az Akasha-krónikák pedig őrzik a "látottakat" - mindent, amik egykor voltunk, amelyek vagyunk és amik leszünk vagy lehetnénk elkövetkező életünkben. Szeretnénk előre tudni? Nem vagyok benne biztos.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; hir.ma; astronet.hu; kép: google, pixabay.com)