Jump to content

Vonzd be a gazdagságot!

2017. 03. 23. 06:56


Az ezotéria, és a vonzás törvényének bizonyos tanai arról szólnak, hogy ha szeretnéd az anyagi dolgaidat rendbe tenni, többletevételre szert tenni, ne adj Isten meggazdagodni, akkor ennek a vágyadnak helyt kell adni az életedben. Ha folyamatosan az anyagi gondjaiddal foglalkozol, küzdesz velük, akkor az elfogadással vannak gondjaid, vagy az a hit munkál benned, hogy nem érdemled meg.

Ha már hónap elején attól rettegsz, hogy miből fogsz megélni a hónap végéig, és hogyan fogod befizetni a számláidat, ezzel azt az energiát erősítheted, mely a pénzforrások bevonzásást akadályozza. Mivel ezek a gondolatok nemcsak lelki, de energetikai szinten is jelen vannak benned, nem árt, ha mindkettővel foglalkozol.

Jó eszköz lehet ennek feloldására a megerősítés. A megerősítések olyan mondatok, melyek pozitív érzéseket keltenek és hitet ébresztenek egy adott életterülettel kapcsolatban, és segítségükkel megváltoztathatod a pénzzel kapcsolatos beidegződéseidet is. Képzeld el, hogy mit tennél, ha pénz állna a házhoz! Hogy éreznéd magad? Mire költenéd? Ezek nem puszta ábrándok, hanem abban segítenek, hogy el tudd fogadni a pénzt, hogyha megérkezik hozzád.

A következő megerősítéseket rendszeresen ismételd, naponta legalább egy alkalommal, minimum ötször:

  • Az univerzum bőségéből mindenkinek jut elég.
  • Mindig eljut hozzám az, amire szükségem van.
  • Nyitott vagyok arra, hogy kapjak, és elfogadom a javakat az élettől.
(Forrás: 12csillagjegy.hu; femina.hu; kép: pixabay.com)