Jump to content

Mik a karmikus kapcsolat jellemzői?

2017. 04. 05. 03:24

Karmikus kapcsolat során olyan emberekkel találkozol, akikkel dolgod van. Ennek oka, hogy előző életetekben nem oldottatok meg valamit és most szeretnétek a helyére tenni azt, hogy ezt a terhet már ne kelljen tovább cipelni.

A karmikus találkozások elkerülhetetlenek. Pont akkor és ott fog megjelenni az életedben az a személy, amikor eljött az ideje. Erre a közös sorsra szükségetek van, hiszen ezért a találkozásért és a belőle megszületendő tapasztalásért vállaltad be a földi leszületést.

Hogy ismerjük fel a karmikus kapcsolatot?

Ezek a találkozások kiszámíthatatlanok. Ez lehet egy szerelmi találkozás, vagy egy baráti kapcsolat, mely sokat ad neked.

A barátok az előző életben már bizonyítottak, ott már egymás mellett álltatok. Ha mégis csalódnod kell egy barátban, az azt jelzi, hogy valamit még meg kell tanulnod a helyzetből.  

Vannak olyan egyszeri találkozások, amelyek meghatározóak az életedben. Olyat kapsz ezektől, ami megváltoztatja, a helyes irányba tereli az életed. Valószínűleg többet nem is fogtok találkozni, hiszen ennyi volt a dolgotok egymással.

Családtagjaiddal biztos, hogy van karmikus feladatod. Ha konfliktusod van egy családtagoddal, akkor bizonyára nem oldottatok meg valamit az előző életetekben és most annak törlesztésére kerül sor. A feladat ilyenkor a karmikus leckék megtanulása, hogy ne kelljen következő életekben ismételgetni ezeket.

Nem szabad menekülni a családi viták elől, ilyen helyzetben gondolj arra, hogy egy karmikus leckét oldasz meg a saját fejlődésed érdekében.

Fontos karmikus kapcsolat, amely sokszor a legnehezebb feladatunk, a párkapcsolat. A legnagyobb leckéket egy párkapcsolatban tanuljuk meg. Az a nő vagy férfi, aki megérkezik az életedbe, mindig a legnagyobb tanulandó feladatot hozza neked, mindig azon a szinten, ahol éppen tartasz.

Onnan tudhatod, hogy megtanultad a feladatodat, ha a kapcsolat már nem működik és te megtettél érte mindent, amire képes voltál. Ilyenkor a tanulságokat le kell szűrni és tovább kell lépni. Ne ragadj benne egy olyan kapcsolatban, amely energiát vesz el tőled és nem fejlődik, mert végtére is azért vagyunk itt a Földön, hogy mentálisan, lelkileg fejlődjünk és kiteljesedjünk.

És ne felejtkezzünk el a „nagy” találkozásokról. Amikor úgy érzed, mintha ezer éve ismernétek egymást, amikor az "egyik elkezdi és a másik befejezi". Ezek a találkozások azért elsöprő erejűek, mert a lelkek felismerték egymást és szeretnének a fizikai síkon is együtt tapasztalni és létezni. Az ilyen fajta karmikus kapcsolat azt jelenti, hogy előző életben már megvolt köztetek a harmónia és most újra egymásra találtatok, hogy egy magasabb minőségben tudjatok együtt létezni.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; életeszencia.hu; képek: pixabay.com; FreeDigitalPhotos.net)