Jump to content

Kik azok az ikerlángok?

2017. 04. 20. 12:58

Minden embernek van egy saját energiája, szervezetének, lényének egy rezgésszáma. Az ikerlángokra jellemző, hogy ez a frekvenciaszám megegyezik. Amikor két ikerláng egymásra talál, tudat alatt megérzik, hogy ez több mint egy hagyományos szerelem. Örökkön-örökké együtt akarnak lenni, tudat alatt tudják, hogy életük összefonódik és egyesül. Az ikerlángod tulajdonképpen olyan, mint te magad, egy tükröt tart eléd, és rámutat az összes pozitív és negatív tulajdonságodra egyaránt. Éppen ezért nevezik tükörszerelemnek.

Ahhoz, hogy megtaláljuk, a tökéletes ikerlángunkat, lelünk egyensúlyát is meg kell teremteni. Hiszen nem várhatjuk el mástól, hogy elfogadjon minket olyannak, amilyenek vagyunk, ha önmagunkat –állítson rólunk bárki, bármit­ nem tudjuk elfogadni.

Tanuld meg tehát szeretni önmagad, hozd lelked-tested egyensúlyba, harmóniába, így energiaszinted is feltöltődik és a szervezetből kibocsájtott rezgések is a helyre állnak. Ha ez az egyensúly megvan, nem is kell mást tenned, mint várni, hogy a másik feled utadba sodródjon. Mindig nyitott szemmel kell járni, sosem tudhatod, hol találkoztok össze.

Az ikerláng szerelemet az égiek kötötték össze, és ha a 2 lélek egy közös harmadikká akar egyesülni, akkor nem állhatja útját semmi: sem egy meglévő házasság, sem más akadály. Ha az ikerlelkek akkor találkoznak, amikor még egyikük házas, az a házasság valószínűleg már felbomlóban van, és ezért jött el az ideje a találkozásuknak.

Honnan tudjuk, hogy megtaláltuk az ikerlángunkat?

Ha olyan belső energiát, töltést érzel a társaságában, mint korábban még soha, amikor minden pillanat felemelő, amit vele töltesz, olyan mintha egy külön világotok lenne, minden bizonnyal megtaláltad a másik feled.Az ikerlángod jelenlétében úgy érezheted, mintha megállna az idő körülöttetek. Minden vele töltött pillanat egy csoda, ami tested-lelked feltölti, és belső harmóniát teremt. Az ikerláng szerelemben mindkét fél sugárzik és ragyog a boldogságtól. Egymás energiáiból rengeteg erőt nyernek, ami feltölti lényüket.

A „hazaérkeztem”, „megtaláltam”, „ismerem, szeretem ezer éve, csak, mert létezik” érzése és gondolatai járják át a lelket, és pillanatokra minden megszűnik köröttük.

Mivel az ikerláng szerelem során úgy érezzük, tökéletesen ismerjük a másik felet, így sok vitától és más párkapcsolati problémától mentesen élhetünk választottunk mellett. Kölcsönösen fejlődhetünk, feltöltődhetünk és leélhetjük tárasunkkal az életünket a legnagyobb harmóniában és egyetértésben.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; lelkielet.hu; kép: pixabay.com)