Jump to content

Hamarosan Telihold: megtisztulási időszak kezdődik

2017. 05. 08. 07:51


Május 10-én 23 óra 43 perckor csodás Telihold lesz a Skorpióban. Ennek a Teliholdnak igen intenzív, transzformatív hatása van, belső vívódásokkal, nagy kérdések kerülnek felszínre. Egy elengedős, megtisztulós időszak kezdődik. Nem csak erős lelki, de fizikai tüneteket is produkál a jelenség. Önvizsgálatot kell tartanod, és fel kell tenni magadnak a kérdést: mi az, amihez túlzottan ragaszkodsz? Mit nem tudsz elengedni, megemészteni, vagy épp minek vagy képtelen ellenállni? Mi az, ami megakadályozza, hogy önmagad légy?

Telihold napján százszoros energiák segítenek bennünket lelki újjászületésünkben, érdemes tehát elvégezni ezen az estén az ún. Telihold varázslatot. Ha teheted, töltsd az estét, éjszakát a barátaiddal, meditáljatok, használjátok ki, hogy az energiák összeadódnak ilyenkor, így egymást segítve nagyobb hatásfokkal működik a varázslat is.

Az esti varázslat előtt írjatok egy listát mindazon dolgokról, amiket szeretnétek elengedni, megváltoztatni. Vannak az életben olyan dolgok, amelyekhez tudat alatt jobban ragaszkodunk, erősebb a kötődés, nehezebb az elengedés.Ezeket a láthatatlan kötelékeket érzések tartják fent, néha ez csak egy egyszerűnek tűnő lelkiismeret furdalás, vagy remény, amivel fenn tudunk tartani egy függőséget. De ha felismeritek és felszínre hozzátok ezeket az érzéseket, már semmi nem akadályozza meg elengedésüket.

A listával vonuljatok egy nyugodt helyre és gyújtsatok meg egy fehér gyertyát, majd csendesedjetek el. Ha úgy érzitek felkészültetek a szertartásra, akkor végezzétek el ezt a vizualizációs gyakorlatot.

Képzeljétek magatokat egy tábortűz mellé, majd hívjátok segítségül gyermekkori magatokat. Az a jó, ha minden korszakotokból odaképzelitek magatokat, pl.: újszülöttként, 2 évesként, ovisként, iskolásként, kamaszként. Álljátok körbe a tüzet, fogjátok meg egymás kezét, alkossatok egy nagy kört. Egyesítsétek energiátokat gyermek/fiatal önmagatokkal, lépjetek közelebb és dobjátok be a tűzbe a listát, mindazon fájdalomról, régi tapasztalatról, amitől most szabadulnátok. Ha ezt megtettétek, álljatok ismét körbe, fogjátok meg kezeteket és csendben nézzétek, ahogy hamuvá válik listátok, és a tűz lángja újra pislákolni kezd. Ezután öleljétek meg mindegyik gyermek önmagatokat.

A gyakorlat elvégzése után még üljetek egy kicsit csendesen, ebben a nyugodt és megkönnyebbült állapotban, élvezzétek a boldogságot ami átjár legbelül.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; belsobeke.com; képek: pixabay.com)