Jump to content

Holnap lesz a nyári napforduló

2017. 06. 20. 10:27


2017. június 21-én hajnalban kezdődik a nyár! A fordulati nap az új kezdetek lehetőségét hozza, s ekkor érdemes olyan szertartást végezni, melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni. Az évszak utolsó napjain pedig ajánlott számvetést, összegzést készíteni az eddig megtett útról, és az elvégzett feladatokról.

A Nap belép a Rák jegyébe, a Merkúr és a Mars szintén ebben a jegyben állnak! A szerdai nap lesz a nyári Napforduló, és ez lesz a leghosszabb napja a 2017-es évnek. A Nap belép az érzelmekben gazdag és nagy lelki életet élő Rák jegyébe.

Ezeket  a bolygóállásokat mindenki nagyon intenzíven fogja érezni. Keressük majd a fészek melegét, a meghittséget és a család közelségét. Kedvünk lesz egy szép napot eltölteni a gyerekekkel, vagy egy kis családi összejövetelt rendezni.

Jó lesz érezni az összetartást és a szeretetet, és „ott lenni” egymás számára. Látogassuk meg szüleinket, vagy a távolabbi rokonainkat, elevenítsük fel a régi időket.

Rendezzük el fontos dolgainkat, például az örökösödési ügyeket. Egy veszekedés után a legjobb alkalom lesz a kibékülésre.

Lencsevarázslattal az anyagi biztonságért, a bőségért

A „lencsemágia” szertartását egyedül is elvégezheted, de ha több ember energiája összerakódik, az megsokszorozza a hatást, ezért érdemes családi, esetleg baráti körben végezni.

A Napforduló előtti utolsó napon (június 20-án) készítsétek el a lencsét főzeléknek, levesnek (hús nélkül!), de megfelel a lencsesaláta is. A lényeg, hogy szertartásosan készüljön el az étel!

Ehhez gyújtsatok gyertyát, csendesedjetek el, teremtsétek meg a lelki békéteket. Akár valamilyen meditatív, mantra zenét is hallgathattok hozzá. Majd adjátok át magatokat a varázslatnak, csakis a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit hozza, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve ti is jobban bevonzzátok, bevarázsoljátok életetekbe mindezeket a csodákat. A lencséből a fordulat napján, majd az azt követő két napon is fogyasszatok hét kanálnyit.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; belsobeke.com; képek: pixabay.com)