Jump to content

Ilyen a szerelmes férfi - születési dátuma elárulja

2017. 06. 25. 08:29

A Sorsmisszió szám megmutatja, milyenek az alapvető jellemvonásaink, és hogy mi a feladatunk, küldetésünk a jelenlegi életünkben – ezen kívül pedig az is kiderül belőle, miként viselkedünk a párkapcsolatban, és hogyan éljük meg a szerelmet. Ha tudni szeretnéd, hogy kiszemelted hogyan viselkedik, ha szerelmebe esik, elegendő megtudnod a születési dátumát, a többit mutatjuk. 


Így számold ki: Add össze egyenként a születési dátum számjegyeit, majd az így kapott számot, ha kell, összeadással egyszerűsítsd egy számjegyűvé. Például: 1972. 11. 09. = 1 + 9 + 7 + 2 + 1 + 1 + 9 = 30 = 3 + 0 = 3

1-es
Határozott típus, büszke, felsőbbrendű, szeret a középpontban lenni. Nagyvonalú, gáláns, lendületes, független személyiség. Nagyon rosszul viseli a kritikát, nem szabad visszautasítani, mert nem felejt. Tüzes szerető, játékos, kreatív, irányító típus. Folyamatosan csodálni kell, ezzel lehet a legkönnyebben boldoggá tenni.

2-es
Kedves, érzelmes, mindig a másik szemébe néz, nyíltan kifejezi az érzéseit. Őszinte, udvarias, hamar megkedvelteti magát. Kevés az önbizalma, nem elég határozott. Gyengéd szerető, figyelmes, fontos neki, hogy a másiknak is jó legyen. Ragaszkodó és lelkes, ha szeret, akkor nagyon szeret!

3-as
Megnyerő ember, aki sokat beszél, minden érdekli, ezért felületes lehet, lételeme a népszerűség. Hamar leveszi a másikat a lábáról, állandóan csodálókra van szüksége. Jó szerető, a mennyiség a fontos számára, bárhol, bármikor kapható egy kalandra. Nem igazán hűséges.

4-es
Kiváló logikai képességekkel rendelkező, racionális személyiség, aki mindenben meglátja a hibát. Mivel nem elég laza, ezért átlagon felüli okosságával, komolyságával próbál hódítani.Tökéletes szerető kíván lenni, de ezen emiatt folyamatosan bizonyítani akar, ami görcsössé teheti.

5-ös
Állandóan mozgásban levő, jó humorú, rugalmas, optimista személyiség. Alkotó ember, aki mindig a dolgok értelmét keresi. A szabadság és a szellemi függetlenség a két legfontosabb dolog számára, emiatt fél a felelősségtől. Kimondottan heves az ágyban, de csak akkor, amikor ő akarja. Nem lehet birtokolni, mert ilyenkor kimenekül a kapcsolatból.

6-os
Nagy hatással van a másik nemre, kiváló ízléssel rendelkezik. Rendkívül fontos számára az anyagi és az érzelmi biztonság. Szuper gondoskodó. A szexben nem mindig akar dominálni, inkább megfelelni szeretne, emiatt nem eléggé felszabadult.

7-es
Szerteágazó érdeklődésű, jó humorú személyiség, aki elsőre vidám, érdekes embernek látszik. Később kiderül, hogy inkább titokzatos. Az érzelmeit nem képes megfelelően kimutatni. Mindig terveket készítő, nagyon céltudatos ember, aki a szexben is kitartó és megbízható.

8-as
Tudja, mit akar: benne van a legtöbb tűz, szenvedély, amit azonban meg kell tanulnia kezelni. Nagyvonalú, de harcos, ellentmondást nem tűrő személyiség, csak az ő akarata érvényesülhet. Nem tud veszíteni. Kimondottan heves, túlzott mértékű a szexualitása, az ágyban is szereti a kihívásokat.

9-es
A legérzelmesebb típus, igazi szellemi ember. Örök idealista, akinek a plátói szerelem is belefér az életébe. A tökéletességet hajszolja, amiről előbb-utóbb kiderül, hogy nincs – ekkor kezdődnek a gondok...Odaadó szerető, viszont ha probléma van, akkor a szex sem működik nála.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; képek: pixabay.com)