Jump to content

3 jelenség, amely arra utal, hogy megtaláltad az Ikerlángod

2017. 10. 17. 10:36

Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Ő a szellemünk másik fele, frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. Az Ikerlángod, olyan mint Te. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz.

Addig nem is hoz össze titeket a sors - vagy ha igen, akkor el is választ - , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt. Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szereted?

3 tipp arra, hogyan ismerheted fel a lelki társad

Bár minden eset egyedi és a valódi felismeréshez minden információra szükség van, azért íme néhány általános dolog, ami ha működik, akkor megvan:

1. Mintha a saját szemedbe néznél!
Messziről talán észre sem vennéd. Számodra talán egy jelentéktelen figura, meglehet, hogy alkatilag vagy más külső jegyeket tekintve pont az ellenkezője mindannak amire vágysz. Aztán eljön a pillanat, amikor a tekintete megtalálja a tied és aztán megszűnik a külvilág. Mintha saját Univerzumotok lenne. Mintha saját magadra néznél. Ez az igazi felismerés!

2. Az érintés csodája!
Lehet ez egy kézfogás vagy egy véletlen érintés, amikor végre a bőröd a bőréhez ér, körbevesz a nyugalom, hiszen Hazaértél. Az egyik legerősebb érzés talán ez és a leginkább kifejező is. Ez nem csupán nyugalom a másik társaságában, hanem a teljes belső béke világa, visszatérés az Otthonba. Csodálatos!

3. A szívcsakra örvénye!
Amikor a közelében vagy egy kicsit olyan mintha egy folytonos vizsgadruk és egy kezdődő szívtájéki zsibbadás finom ötvözete működne benned. Ha elég érzékeny vagy érezni fogd a szívcsakrád körüli folyoamatos áramlást, amely a közelében egyre erősebb és erősebb. Kissé néha ijesztő de mégis nagyon különleges érzés.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; harmonet.hu; angyalforrás.hu; pixabay.com)