Jump to content

2019 a híres jós szerint

2018. 12. 26. 02:38

Megjósolta a 9/11-es támadást, megjósolta Hitler majdani létezését, ám, ha azt nézzük, miket jósol 2019-re, örülhetünk annak, hogy Nostradamus-nak nem lett mindig igaza: az 1999-re jövendölt világvége sem következett be. A francia jós 16. századi jövendölése nem kecsegtet túl sok jóval az új esztendőre. 

Apokaliptikus háború

Nostradamus 1555-ös, Próféciák című művében egy apokaliptikus erejű világháború kezdetét jósolta, mely közel harminc évig, pontosan 27 esztendeig fog tartani. 2046 kellően messze van ahhoz, hogy ezt a feltételezést valóban világvége szintűnek érezzük, egyúttal reméljük, nem fog bekövetkezni.

Természeti katasztrófák és támadások

A negatívumoknak azonban sajnos ezzel nincs vége. A természet is lecsap az évben, mint azt a jövendölés írja. Kanadában és Kaliforniában 2019-ben földrengések lehetnek Nostradamus szerint, Európában pedig árvizek tehetik próbára az emberiséget.

Nostradamus jóslata szerint sajnos tömegek ellen irányuló támadások is előfordulhatnak az esztendő során, de ugyancsak bízzunk abban, hogy e két jóslat is a be nem következő jövendölések sorát fogja gyarapítani.

Mit jósolt még?

Nostradamus nem csak rosszat mondott az évre. Azt is jósolta 2019-re, hogy a világ vezető politikusai közös erővel indulnak majd a globális felmelegedés ellen. Rejtélyes predikciója szerint egy olyan gyógyszert is felfedeznek az évben, melynek segítségével egy ember akár kétszáz évig is élhet majd.

 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)