Jump to content

Mindenkit fel lehet bosszantani

2019. 06. 08. 04:56

Tedd a kezed a szívedre, és mondd, hogy téged soha semmi nem zavar. Igazság szerint minden csillagjegyet föl lehet dühíteni néhány bosszantó dologgal. Nos, téged mi idegesít fel a leginkább? És a párodat? Kihagyhatatlan információk következnek.

Zavaró tulajdonsága igenis mindenkinek van. Könnyen lehet, azért nem tudod, mi az, mert párodat csöppet sem zavarja. Talán téged ugyanakkor nagyon is idegesít a szerelmed viselkedése időnként. A horoszkópból kiolvasható, mivel lehet a leggyorsabban felbosszantani a csillagjegyeket. Nos, ha felismered valamelyiket, érdemes attól mielőbb megszabadulnod. Mosolyogtató, ugyanakkor valódi tükröt tartó információk következnek. Téged mi bosszant fel pillanatok alatt?

Kos

Kos jegyűként alapból sem számítasz igazán türelmes csillagjegynek, de ha még siettetnek is téged valamiben a többiek, na, attól a legszívesebben azonnal felrobbannál.

Bika

Bika jegyűként talán semmit sem utálsz jobban, mint amikor megváltozik a jól bejáratott napi rutinod. Az olyan társaságok is ki tudják nyitni a bicskát nálad, ahol folyamatosan megy a drámázás.

Ikrek

Ikrek jegyűként a vidámság, a változatosság, a mozgás, az információ híve vagy. Éppen ezért az unalmas, egyhangú, monoton tevékenységektől, barátoktól szíved szerint kifutnál a világból.

Rák

Rák jegyűként mindened a magánéleted, amit szeretsz is megtartani magadnak. Az olyan emberektől kapsz frászt, akik elefántként trappolnak át a privát szférádon, és képtelenek elfogadni, van, amit nem akarsz megosztani velük.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként elvárod a figyelmet, a tiszteletet. Ha valaki a csenddel akar büntetni téged, tőle meg tudna ütni a guta. Te kifejezetten azt szereted, ha a többiek egyenesen és tisztán a szemedbe mondják, ha valami gondjuk van veled.

Szűz

Szűz jegyűként a gorombaság és a gonoszság minden formájától frászt kapsz. Ha valami igazán felbosszant és idegesít téged, az a rosszindulat, az otromba beszéd és azok az emberek, akik folyton a többieknek ártanak.

Mérleg

Mérleg jegyűként téged a leginkább az bosszant fel, ha látod, hogy valaki úgy végzi a dolgát, hogy egyáltalán nem is ért hozzá. Szereted a rendszert, és utálod, ha valaki felrúgja a szabályokat.

Skorpió

Skorpió jegyűként szívből megveted a hazug embereket, de rendesen fel lehet húzni téged a mellébeszéléssel is. Egyszerűen fel nem foghatod, miért nem lehet egyenesen megmondani az igazságot, még ha az esetleg fájdalmas is.

Nyilas

Nyilas jegyűként rémesen gyűlölöd a bezártságot. Szó szerint és átvitt értelemben is téged a monoton, unalmas és egyhangú munka, aminek talán túlzottan sok értelmét sem látod, valósággal az őrületbe kerget!

Bak

Bak jegyűként képtelen vagy elviseli a „ragacsokat”, vagyis a társfüggő, a túlzottan ragaszkodó embereket, akik szinte csüngenek a másikon. Mottód nem véletlen lehetne a „tanuljon meg mindenki egyedül boldogulni”.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként hihetetlenül felbosszant, amikor mások ignorálnak, vagyis semmibe vesznek téged. Főleg azoktól esik igazán rosszul ez a hozzáállás, akikről úgy gondolnád, jobban ismernek ennél. A világról tett igazságtalan felvetésekkel is ki lehet téged űzni a világból.

Halak

Halak jegyűként nagyon felidegesít, amikor egyszerűen nem tudod megértetni magad a többiekkel. Nagyon bosszant, amikor akárhogy magyarázol valamit, mégsem értik, mire gondolsz, de a bántó cinizmus sem a te világod.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)