Jump to content

2017-ben ők hárman lesznek a legsikeresebbek a pénzügyekben

2017. 01. 03. 20:21

Minden év elején tiszta lappal indulunk. Fogadkozunk és próbáljuk jobban szervezni az életünket, mint tavaly. Ez a helyzet az anyagiak terén is. Visszafogjuk a költekezést, minden fizetésből félreteszünk, többet vállalunk a munkahelyünkön, jobb állást keresünk - fogadjuk meg magunknak. Van azonban három csillagjegy, akik az idén különösen szerencsések lesznek a pénzügyekben, és még csak nagyon meg sem kell eröltetniük magukat. Lássuk, kik ők!

Skorpió

Az idei év lesz az az időszak, amikor bármihez nyúl a Skorpió, az arannyá válik. Ebben segítségére lesz a Szaturnusz. E kedvetlen, szigorú bolygó eddig csak sanyargatta a Skorpiót a pénzügyek terén, most azonban új ötleteket is kaphat tőle. Valamilyen új munkamódszerrel, vagy egészen új munkával szert tehet nagyobb haszonra, és ráadásul még élvezni is fogja a dolgot. A pénz ennek már szinte csak mellékes hozadéka, de persze önnek a pénz sohasem mellékes! Az egyedüli gondot az utazgatás jelentheti, de az év második felére erre a problémára is talál jó megoldást.

Vízöntő

2017-ben az anyagiak terén nagy lehetőségeket jeleznek a csillagok a Vízöntők számára. Szinte az ölébe pottyanhatnak nagyobb összegek. A Mars helyzete az év kezdetén azt sugallja, hogy az első hónap tetteit akár egész éven át kamatoztathatja. Januárban kellene megalapoznia mindent. Nemcsak a munkával, de a más pénzével és az üzleteléssel kapcsolatos dolgok révén tehet szert leginkább haszonra. Ehhez jó sugallatokat kaphat a rokonaitól, barátaitól és nem utolsó sorban a társától. A lehetőség valahogy ön körül lebeg, de erre a Vízöntőnek kell ráéreznie. Járjon hát nyitott szemekkel és fülekkel!

Szűz

Az idén a harmadik csillagjegy, akiknek a pénzügyek terén nagyon jók a kilátásai: rengeteget kereshet, és attól sem kell félnie, hogy nem lesz mire elköltenie. Az év első felében nagyobb költekezésbe kezd, ami felemésztheti a tartalékait. Jó tanács, hogy olyasmire használja fel ezt a pénzösszeget, ami tartós befektetésnek bizonyul. Lehet ez egy ingatlan, egy jármű, vagy üzleti vállalkozás. Utóbbival azonban jobb lenne várni a nyár beköszöntéig, mert akkortól sokkal gördülékenyebben, rugalmasabban tudja majd intézni az ügyeit. Az év második felében, októbertől már csökkennek a bevételei, elfogynak a tartalékai. Ha az év első felében a tartós befektetésekre koncentrált, akkor az év végén is elegendő keresetre számíthat, és a vagyonát is biztos helyen tudhatja. Bánjon óvatosan a hitelekkel, mert év végére nehézséget okozhat a törlesztés. Ugyan ez a helyzet a köcsönnel is: jól gondolja meg, hogy kinek, mekkora összeget és  mennyi időre ad kölcsön, mert megütheti a bokáját!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)