Jump to content

Mit ígérnek a csillagok januárra?

2017. 01. 05. 16:49

Január a horoszkóp szemszögéből nézve az egyik legkiemelkedőbb hónap. Sok ember tudatában ugyanis az újév jövetele új kihívásokat hoz. Mindenki tiszta lappal indíthat, csak rajtunk áll, hogy állunk az élet dolgaihoz.

Kos

Szingliként érdemes esélyt adnod a téged kerülgetőknek. A hónap végére tisztán láthatod, hogy milyen típusú férfi való hozzád igazából.

A kapcsolatban élőket is megkörnyékezheti egy könnyű flört, ám a hűség meghozhatja az eredményét egy romantikus program keretein belül.

Bika

Elfoglalt szingliként talán most esett le, hogy egyedül töltötted az ünnepeket annak ellenére, hogy több lappangó ajánlatod is volt talonban. Egy jó döntés esetén tavasz környékére biztosíthatod azt, hogy a nyarat már ne egyedül kelljen eltölteni

A párkapcsolatban élőkben megfogalmazódhat az igény, hogy magasabb szintre emelje a párjával a viszonyukat. Egy családi esemény hatással lehet a kapcsolatotokra, de ha nem engeditek másoknak, hogy beleszóljanak a döntéseitekbe, konfliktus nélkül megúszhatjátok a hónapot.

Ikrek

Egyedülállóként rákészülhetsz arra, hogy aktív társasági életben lehet részed ezekben a hetekben. Kellő átértékeléssel megszabadulhatsz egy nyomasztó múltbéli kapcsolat árnyékától, és új reményekkel készülődhetsz a Valentin-napra.

Ha párkapcsolatban élsz, apró bosszúságok érhetnek a munkád miatt, amit párod sem tolerál teljes mértékben.

Rák

Az egyedülálló Rákok életében a közös társas program komoly változást hozhat. Érdemes új ruhadarabokat beszerezni, mert februárra szükség lehet egy szexisebb rucira.

A párkapcsolatban élő Rákok anyagi problémák és költekezés miatt kisebb konfliktusba kerülhetnek párjukkal. Egy romantikus este hó közepén teljesen elsimíthatja a probllémákat.

Oroszlán

Ha egyedülálló vagy, egy decemberben elmulasztott ismeretség emléke nyomaszthat. Ebben a hónapban még a szokásosnál is légy éberebb és járj nyitott szemmel, mert akár az utcán, az edzőteremben vagy a munkahelyeden is belebotolhasz valakibe, aki felkelti az érdeklődésedet.

Ha párkapcsolatban élsz, a féltékenység a legrosszabb irányba vezetheti a szerelmi életedet. Meglehet, hogy a visszafogottság most célravezetőbb. Ne ronths ajtóstól a házba, mielőtt kérdőre vonnád a párod, kérj tanácsot a barátnődtől.

Szűz

Érdemes kimutatnod az érzelmeidet, mert a nyílt és merész szavaknak most kapcsolatteremtő erejük lehet. Két régi szerelem is felbukkanhat a múltból, akik miatt érdemes pro és kontra listát írnod  mert segíthet a döntésben.

A párkapcsolatban élő Szűz egy apró őrültséggel felébresztheti párja érdeklődését. A hó közepére időzített különleges esemény új színt hozhat a kapcsolatotokba, érdemes rákészülni a programra.

Mérleg

Egyedülállóként olyan embernek mutathatnak be, aki nagy hatással lehet rád a következő hónapokban. Ne titkolózz előtte, sokszor az egyenes út kifizetődőbb és ezzel jó benyomást is tehetsz az illetőre.

A párod barátai megbánthatnak a napokban, de a kedvesed szolidaritása megerősítheti a szerelmeteket. Célravezetőbb most türelmesnek lenned, mert a megértésedet megjutalmazhatja a sors.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy, a munkahelyeden vagy az iskolában érhet egy olyan atrocitás, amely kellemetlenül érinthet. Az ellenkező nem egyik vonzó képviselője siethet segítségedre, amit nem szabadna visszautasítanod.

Társas kapcsolatban apró szomorúság árnyékolhatja be az estéiteket, amelynek feloldásán érdemes együtt dolgoznotok. Nagy előrelépés van kilátásban egy komoly döntéssel kapcsolatban.

Nyilas

Egy új hódoló tűnhet fel  és megváltoztathatja a férfiakhoz való hozzáállásodat. Érdemes lehet megfogadni a barátnőd tanácsát, és esélyt adni a férfinak, még ha csak barátként is közeledik az elején.

A családon belül érkezhet egy rossz tanács, amit célszerű nem hirtelen felindulásból kezelni. A pároddal együtt elegetek lehet a negatív történésekből, de ezt levezethetitek egy szenvedélyes éjszakával, ami magasabb szintre emeli a kapcsolatotokat.

Bak

Egyedülállóként rólad kellene példát venni a többieknek! Ragyogsz, és ezt mindenki észre veszi. Érdemes kihasználni, hogy ilyen jó formában vagy. Hatással lehet egy régebben lepasszolt szerelemre is, talán érdemes lehet újra felszítani a lángokat.

Igény érkezhet a párod részéről, hogy tedd izgalmassá a szerelmi életeteket. Nem célszerű ezt most visszautasítani. A felszínre került problémákra jó megoldás lehet, ha megleped őt a szexuális szokásaitokat illetően.

Vízöntő

Egyedülállóként egy számodra nemkívánatos program hozhatja el az új ismeretséget. A rugalmasabb hozzáállás szerencsés fordulatot hozhat az életedbe, és valószínűleg nem leszel sokáig a szinglik táborában.

Ha párban élő Vízöntő vagy, egy régóta mélyre temetett probléma kerülhet felszínre köztetek. Célravezető lehet a teljes őszinteség, és az elkerülhetetlen konfliktusok után még erősebb harmónia alakulhat ki köztetek.

Halak

Ha régóta vagy már egyedül a kitartó várakozás meghozhatja a gyümölcsét. Mások próbálhatnak keresztbetenni a magánéletedben, de egy régi ismerős segíthet átvészelni a kritikus időszakot. Meglehet, hogy épp ebből lesz több, mint egy egyszerű barátság.

Ha van párod, az együttéléseteket megkeserítheti egy idegen vagy kevésbé ismert ember. Egy hosszú hétvégi kikapcsolódás vagy kettesben eltöltött nyugodt pár nap helyrebillentheti a kedélyeket és felszíthatja a szerelmet.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)