Jump to content

2017 peches napjai

2017. 01. 10. 12:19

Egyszer fenn, egyszer lenn. Még ha kiegyensúlyozottan és boldogan élünk, akkor is be-be csúszik egy rosszabb, pechesebb nap. A 2017-es előrejelzés szerint ezeken a napokon számíthatsz bosszúságra.

Kos:

Március 3. – Egy rossz lépés és máris megtörténik a baj! Kissebb sérüléssel ugyan, de megússza a Kos a nemodafigyelést. Pihentessük a fájó részt, a jövőben pedig figyeljünk jobban!
Szeptember 8.– Nem tudunk betartani egy fontos határidőt, ezzel nem csak magunknak, másoknak is kellemetlenséget okozhatunk.
December 3. – Szemrehányást teszünk valakinek, aki nem is követte el azt, amivel vádoljuk. Kérjünk bocsánatot az illetőtől, máskor pedig a vádaskodás előtt bizonyosodjunk meg arról, hogy valóban indokolt-e a szemrehányás.

Bika:

Május 30. – Nem sikerül megoldanunk egy feladatot a munkahelyünkön, ami miatt a főnökünk előtt kell felelnünk.
Július 2.– Ha párkapcsolatban élünk, akkor nem várt konfliktus nehezíti meg az életünket. Szingliként nagy reményekkel vágunk bele egy kapcsolatba, de csalódnunk kell.
Október 11. – Megmagyarázhatatlan, mély szomorúság önt el, amely rányomja a bélyegét az egész napunkra, de a szomorúság okára csak később jövünk rá.
December 14. – Nehezen megy a koncentrálás, ennek oka lehet a fáradtság. Valóban csak a legfontosabb dolgokat intézzük el és korán bújjunk az ágyba.

Ikrek:

Február 27. – Ezen a napon egyszerűen semmi sem jön össze. A legjobb, ha korán lefekszünk, hogy minél előbb magunk mögött tudhassuk ezt a 24 órát!
Április 16. – Valaki hibázik és ennek mi látjuk a kárát, pedig lett volna lehetőségünk jó előre figyelmeztetni az illetőt.
Szeptember 19. – Valamit otthon hagyunk. Mivel napközben szükségünk lenne a dologra, ezért sokat fogunk bosszankodni miatta. Indulás előtt alaposan gondoljuk át, hogy mire lesz szükségünk aznap, hátha megelőzhetjük a kellemetlenséget.
November 10. – A tervezettnél többet költünk. A pénzszórás miatt még napokig mérgelődünk.

Rák:

Január 3.– Pénzügyileg megszorulunk, ráadásul olyan embertől kell segítséget kérnünk, akitől nem akarunk.
Június 20. – Programot terveztünk munka utánra, de sajnos le kell mondanunk, mert kénytelenek leszünk túlórázni.
Augusztus 13. – Ma sajnos csalódnunk kell valakiban, valakikben. Olyanok beszélnek ki a hátunk mögött, akiktől ilyesmire nem számítottunk.
Október 12. – Büszkeségből vágunk bele egy olyan feladatba, aminek elvégzéséhez nincs meg a tudásunk. Ennek nem lesz jó vége.

Oroszlán:

Április 5. – Akaratunkon kívül sikerül olyat tennünk vagy mondanunk, amivel mindenkit magunkra haragítunk. Jobb lesz, ha inkább meghúzzuk magunkat!
Május 10. – A párkapcsolatban élő oroszlán egy fontos dologban nem fog egyet érteni a párjával, ez akár szakító ok is lehet.
November 25. – Annyira sok feladatunk van erre a napra, hogy úgy érezzük, soha nem érünk a lista végére.
November 29. – A rengeteg munka legyengítette az immunrendszerünket. Kúráljuk ki magunkból a betegséget!

Szűz:

Augusztus 3. – Nagyon összeveszünk a szüleinkkel, akik egy meggondolatlan mondat miatt megorrolnak ránk. Próbáljuk mielőbb tisztázni a helyzetet és visszaállítani a családi békét.
Október 15. – A partnerünknek nem fog tetszeni, hogy elkéstünk a randevúról.
December 7. – Év végi prezentációt kell tartanunk a kollégáink előtt, de ez nem úgy alakul, ahogy elterveztük.
December 29. – Olyannyira ellustulunk az ünnepek alatt, hogy nincs kedvünk semmihez, pedig lenne feladatunk bőven. Ne halasszuk az új évre,  mert mint tudjuk: amilyen az év első napja, olyan lesz az egész évünk!

Mérleg:

Március 1. – Nem fog jól elsülni az, amibe belekezdünk. Ez részben a mi hibánk, mert nem készültünk fel elég alaposan. Ha ma megtehetjük, ne vágjunk bele semmi újba, ne vegyünk fel hitelt, ne kérjünk kölcsön. Legyen felelősségmentes a mai nap, próbáljuk meg kivédeni a későbbi kellemetlenségeket.
Július 27. – Az egyedülálló Mérleget randevúra hívják, de visszautasítjuk az illetőt. Később ezt bánni fogjuk, mert rájövünk, hogy milyen rendes embert szalasztottunk el.
Szeptember 2. – Egy betegség ledönt a lábunkról. Ez nagy szenvedést fok okozni.

Skorpió:

Március 20. – Komoly betegséget mutatnak ki egy családtagunknál. Ez lelkileg nagyon meg fog viselni. Próbáljunk a segítségére lenni.
Június 11. – Ha hazudni próbálunk valakinek, akkor rosszul fogjuk csinálni, és lebukunk az előtt, akit be akartunk csapni.
Július 5. – Borzasztóan rossz lesz az időjárás, ha ezen a napon nyaralunk.
November 18. – Rettentően magányosnak érezzük magunkat, és azon jár majd az eszünk, hogy miért nem törődik velünk senki.

Nyilas:

Február 5. – Egy régóta halogatott probléma megtalál, pedig még most sem lesz kedvünk megoldani. Jobb túlesni rajta mielőbb.
Október 23. – A kollégák és az ismerősök messzire elkerülnek, mert ezen a napon a kelleténél agresszívebbek leszünk és mindenre hevesen reagálunk.
December 1. – Habár nagyon számítottunk rá, mégsem kapunk előléptetést.

Bak:

Június 1. – A szerencsétlen napok sokáig elkerülnek, de ezen a napon alaposan nyakon öntenek problémákkal az égiek. Készüljünk fel erre!
Július 18. – Senkit sem érdekelt, mi mégis kritikát fogalmaztunk meg. Ne csodálkozzunk, ha ezzel magunkra haragítunk másokat!
Szeptember 6. – Hencegünk a képességeinkkel, de csúnya felsülés lehet a vége, amikor bizonyítanunk kellene a tudásunkat. Fogjuk vissza magunkat!
December 31.– Házibulit rendezünk, de nem úgy alakul, ahogy elképzeltük.

Vízöntő:

Április 23. – Habár jót akarunk, mégis hatalmas hibát követünk el.
Augusztus 26. – Elszalasztunk egy lehetőséget, mert mással foglalkoztunk. A jövőben figyeljünk jobban!
December 25. – Káoszba fullad a karácsony, bár ezt szinte minden család átéli az ünnepek alatt.

Halak:

Február 11. – Jobb lesz, ha senki nem jön a közelünkbe, mert ezen a napon agresszívek és türelmetlenek leszünk. Vezessük le valamilyen egészséges módszerrel a feszültséget, hogy ismét a régi önmagunk lehessünk! Menjünk sportolni például!
Május 22. – Annak ellenére is elvállalunk minden feladatot, hogy tudjuk, nem bírunk el egyedül ennyi munkával.
November 24. – Egy súlyos veszteség érhet, amit nehezen dolgozunk fel. Amennyiben nem kérünk már a dolog elején segítséget, akkor lehet, hogy soha nem jutunk túl rajta. Nem ciki pszichológushoz menni vagy ha nem ennyire komoly az ügy, egy barát segíségét kérni!
December 30. – Olyan kínos szituációba keveredünk a párunk előtt, amit nem tudunk kimagyarázni.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)