Jump to content

A csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai

2017. 01. 18. 11:33


Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai. Amikor rosszabb paszban vagyunk, sajnos ezek a felszínre törnek. Csillagjegyünk megmutatja, hogy melyek ezek a hibák. Nem biztos, hogy a következőkben felsorolt valamennyi rossz tulajdonsággal rendelkezünk, de ha magunkra ismerünk, talán változtatni is tudunk rajta. Előre elénézést kérünk, ha valakit megsértettünk!

Kos – Néha kegyetlen, arrogáns, önző és aljas. Szeret főnökösködni, mindenbe beleszólni, mindenről tudni. Ennek oka egy frusztrációra vezethető vissza – a nemi szerv méretére a férfiaknál, illetve a kis mellekre a nők esetében. Még ha az egész világ győzné is meg, akkor is azt hajtogatná, hogy mindenki őrült és ő az egyetlen, aki okos, és mindenképpen csak neki lehet igaza. Kontrollmániás, csak az van rendesen elintézve, amit ő csinál.

Bika – Öntelt, hallgatag és unalmas. A legjobb program számára a fotelben a tévé előtt nassolni, akár egész nap. És nem, a kertészkedés nem sport.

Ikrek –  A fő pletykás, szeret másokat kibeszélni, akár a munkahelyén, akár a lépcsőházban, akár a családban. Néha kétszínű, napraforgó típus.

Rák – Birtokolni vágyó, mazochista, néha hisztériás, hangulatember. Ha bal lábbal kel, az Isten óvjon tőle. Egy rosszul megválasztott köszönés, beszólás és robban a bomba.

Oroszlán – Arrogáns és mindenkit lenéz. Nárcisztikus, alsóbbrendűségben szenved és képes az egész napot a tükör előtt tölteni. Tele van jó ötletekkel és tervekkel, amelyek persze kizárólag a saját javát szolgálják, hiszen másokkal egészen egyszerűen nem törődik.

Szűz – Megszállott neurotikus, aki a lakás vagy a kínai porcelán takarításával, esetleg a morzsák kézzel szedegetésével veszeti le a feszültséget. Túl igényes, állandóan elégedetlen és fárasztóan szőrszálhasogató, aki képes egész nap kérdőre vonni másokat.

Mérleg – Nárcisztikus, beképzelt jótevő, aki önmagán sem képes segíteni, nemhogy másokon. Kis dolgokban is döntésképtelen, egy étlap felett képes órákat ülni, hogy eldöntse, mit válasszon. Szeret lustálkodni, egy tökéletes nap neki az ágyban, párnák között telik.

Skorpió – Önző, perverz, önpusztító, aki a saját kínjait sem tudja elviselni egyedül, ezért általában magával ránt még száz embert. Hangulatember. Jobb reggel elkerülni és megvárni, hogy ő kezdeményezzen beszélgetést, mert soha  nem lehet tudni, hogy milyen lábbal kelt fel aznap.

Nyilas – A legnagyobb szerencsejátékos és költekező, ha lehetne a feleségét is eljátszaná. Abnormális optimizmusban szenved, és akkora a lelkesedése, hogy a holtakból való feltámadás és a Marsra való teleportálás is teljesen valóságos számára. Szereti úgy beállítani a dolgait, hogy minden a legnagyobb rendben van, boldog és elégedett az életével, még akkor is ha ez nem igaz. Olykor kioktat másokat, de ezzel saját magának is ellent mond.

Bak – Igazi szadisták és rabszolgahajcsárok a csillagjegyek között. A “bocsánat” és “elnézést” szavakat nem ismerik, mert úgy hiszik, hogy ők hibátlanok. Eladnák a lelküket a társadalmi tekintélyért és az anyagi haszonért.

Vízöntő – Vulgáris, erkölcstelen, okoskodó, aki mindent tud és mindenki életébe beleüti az orrát. Filozófusok, akik mindig tele vannak tanácsokkal és tervekkel, mások számára, de a sajátjaikat sem tudják megvalósítani.

Halak – Önsajnáló depressziós, aki képes egész álló nap sírni, míg valaki nem jön őt megvígasztalni. Teljes mértékben önállótlanok, nem képesek még aláírni sem valamit, másnak a segítsége nélkül, a leganagyobb hülyeséget  is a világ csodájának képzelik és eufóriába esnek ennek a tudatától. Amikor kilépnek a depresszióból, az időt a mások megsegítésére szánja, ami szép és jó cselekedet, azonban saját magán képtelen segíteni és ennek felismerésekor ismét depresszióba zuhannak - és ez így ismétlődik.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astro24.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)