Jump to content

Csillagjegyed elárulja hogyan és hova utazz - 2. rész

2017. 01. 26. 15:14

A tél még javában tart, de sokan már a nyári nyaralásukat tervezik. Az asztrológia segítségedre lehet, a számodra megfelelő úticél megválasztásában, ugyanis minden jegy szülötte más helyen érzi igazán jól magát. Vajon a te csillagjegyed mit árul el rólad?

Ikrek

Az Ikrek minden helyzethez gyorsan alkalmazkodik. Számára nem jelent nehézséget egy idegen város felfedezése. Ha eltéved az városnézés során, azt is kalandként fogja fel, igyekszik mindenből tanulni, és hasznot kovácsolni. Leginkább azokat a vakációkat élvezik, ahol városról városra, étteremről étteremre járhatnak, egyszóval minél több dolgot fedezhetnek fel szinte napok alatt.

Ideális úti cél: Horvátország szigetvilágának felfedezése, hosszú hétvége egy nagyvárosban, pl.: Róma vagy Berlin.

Rák

A rák számára az igazi vakációt a családi kiruccanás és a barátokkal töltött egynapos túrák jelentik. A vidéki, eldugott régiókat állnak közel a szívéhez, ahol kedvükre felfedezheti a természet nyújtotta izgalmakat.

Ideális úti cél: Olaszország, egy tengerparti villában, vagy családi pihenés Wyomingban.

Oroszlán

Az oroszlánok imádnak a társaság középpontjában lenni, lelkesedésükről és a szívükben lakozó akaraterőről híresek. Szeretik az új élményeket, szívesen kipróbálnak mindent, ami izgalmas és megemeli a pulzusukat. Ha vakáció helyszín választásról van szó, azok a helyek fognak dominálni, amik nem csak az Instagramon mutatnak jól, hanem a valóságban is.

Ideális úti cél: New York City, vitorlázás Dél-Franciaországban, klublátogatás Los Angelesben, vagy egy kis Ibiza.

Szűz

A csillagjegy szülöttei szeretik előre megtervezni hogy hova, és mikor menjenek. Pontosan megjelölik a Google Térképen az adott éttermet, látnivalót, hogy le ne maradjanak róluk. Ha pedig mindez megvolt, szívesen keresnek fel egy helyi főzőtanfolyamot, vagy épp kerékpáros túrát, vagy egyéb izgalmasnak ígérkező programokat.

Ideális úti cél: bicikli túra Olaszországon keresztül, sétatúra Párizsban.

(Forrás: vakaciozzunk.hu; 12csillagjgy.hu; kép: pixabay.com)