Jump to content

Munkahelyi sikerek és szerelem - három csillagjegy örülhet februárban

2017. 02. 10. 13:44



Február hónapban minden nagyszerűen fog alakulni mindazok számára, akik a következő csillagjegyek alatt születtek: Ikrek, Vízöntő és Oroszlán.

Ikrek

A Jupiter a Szerelem Házában tartózkodik, a Vénusz és a Mars szintén remek pozícióba kerül ebben a hónapban. Az Univerzum most számtalan pozitív energiát küld az Ikrek számára, inspirációt, bátorságot kapsz, és új barátokra, szerelemre, romantikus pillanatokra tehetsz szert.

Februárban adj bele mindent, hogy álmaid valóra váljanak és a terveidből konkrétumok szülessenek. Leginkább 11-12-13-án nyíleik erre a legjobb lehetőség. Oszd meg a pároddal a gondolataidat, álmaidat.

Az egyedülálló Ikreknek jó esélyük van arra, hogy párra találjanak idén februárban. 23-án a Telihold belép a Család és az Otthon Házába, így jelentős javulás várható a családi kapcsolatok terén. A szakmádban is eljutsz ahhoz a ponthoz, mikor fizetésemelésről tárgyalhatsz a főnököddel. Ha változások is történnek a munkahelyeden, akkor is csak pozitív irányba.

Vízöntő

Remek hangulatban telik a február hónap a Vízöntők számára. Az életedben szép dolgok történnek, a szakmádban, karrieredben sikerekre számíthatsz. A kreativitásod, a zseniális ötleteid a hónap utolsó napjaiban hozzák meg eredményüket, ekkor számíthatsz elismerésre. A munkahelyeden minden remek alakul, sikerül meggyőznöd másokat, hogy támogassák a terveidet.

A februári hónap alkalmas arra, hogy valami újat tanulj, akár iskolai keretek között, akár utazás során. Ha minden rendben van a párkapcsolatoddal, akkor sok szép romantikus perc vár rád, ami a februári Holdfogyatkozásnak is köszönhető.

Lehet, hogy egyes kapcsolataid véget érnek, de ugyanakkor más lehetőségek nyílnak ki előtt, amit teljes mértékben használj ki.

Oroszlán

A Vízöntő jegyében Újhold alakul ki, ami az Oroszlán párkapcsolati életét pezsdíti fel. Több személlyel remek szövetségeket, barátságokat köthetsz februárban, amiből a későbbiek során profitálhatsz.

Amennyiben egyedülálló Oroszlán vagy, jó hír, hogy februárban rátalálhatsz a lelki társadra. A Nap hatására a párkapcsolatban élők még jobban belehabarodnak párjukba, újra fellobban a szenvedély az életükben, sokkal jobbá téve az egész februári hónapot.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)