Jump to content

Mi vár a Halakra 2017-ben?

2017. 02. 20. 20:11


Február 18-án a Nap a Halak jegyébe lépett. Előző cikkünkben kielemeztük a Halak jegy szülötteit, most azt nézzük meg, hogy mi vár rájuk 2017-ben.

A Halak jegy szülöttei érzékeny, emberséges, intuitív, érzelmi beállítottságúak, akiket a Neptunusz bolygó ural. A horoszkóp 2017-ben a Halakat arra ösztönzi, hogy érzékenységüket, intuitív, érzelmi beállítottságukat ne csak párkapcsolati szinten éljék meg, hanem a karrierjük terén is. Az elmúlt éveket a nyugodság jellemezte, ehhez képest több jelentős változással kell az idén szembenézniük. Főleg a nyár bekövetkeztével felgyorsul az életük, és csak év végén nyugszanak meg a kedélyek és élvezhetik a békés időszakot.

Az év elején szembesül azzal, hogy munkája már nem köti le kellőképpen figyelmét. A horoszkóp szerint több lehetőség fog kínálkozni a változásra. Ne tegyen elhamarkodott lépést, alaposan fontolja meg, hogy érdemes-e új munkahely vagy pozíció változtatásával kockáztatnia! A csillagok állása ebben az időben nem fogja pozitív értelemben befolyásolni döntését. Inkább várja meg a tavaszt, ez az időszak inkább kedvez a komoly döntéseknek.

A tartós párkapcsolatában válságos helyzet alakulhat ki, ugyanis az utóbbi időben igencsak elhanyagolta párját. Kedvességével és gyengédségével ezt helyrehozhatja, és újra teljes lehet az összhang kettőjük között. Az egyedülállók június táján önfeledten vetik bele magukat a szórakozásba és az ideális partner keresésébe. Járjanak nyitott szemmel, ez az ideális időszak arra, hogy megragadják a kínálkozó lehetőséget.

Az év második felében a Halak nehezen tudják elérni céljukat. Nehézségeiket csak abban az esetben tudják leküzdeni, ha mindenkit félreállítanak, aki az útjukat állja. Ez főleg a munka területére értendő. Munkahelyén lehetőséget kap egy bonyolult és igényes projekt elkészítésére. Ragadja meg az alkalmat, ne hátráljon meg! Lehet, hogy ez felülmúlja képességeit, több energiáját és szabadidejét kellesz áldoznia a cél érdekében. Esetleg kérheti munkatársa vagy barátja segítségét, biztosan nem fogják Önt elutasítani.

A horoszkóp szerint év végével a Halak kiegyensúlyozottá válnak. Ez az idő tökéletes a befektetésekre és a hosszú távú tervezésre. Legyen elővigyázatos, mert a szűk családi körben valaki fontos információkat akar elhallgatni Ön elől! Ha végére akar járni az ügynek, bizalmába kell férkőznie! Ne feledkezzen meg partneréről, még akkor sem ha gondolatait máshova összpontosítja. Egy kis igyekezet mellett élvezhetik a harmóniát.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)