Jump to content

Milyen virág illik hozzá csillagjegye alapján?

2017. 03. 07. 21:31

Március 8-án ünnepeljük a nőket. A legtöbb férfi ezen a napon virággal kedveskedik hölgy családtagjának, ismerősének, barátjának, kolléganőjének. Milyen virág illik a személyiségéhez? Csillagjegye elárulja! Segítünk viárgot választani, amivel garantálta a siker.

Kos

A feltűnő virágokat részesíti előnyben, amilyen például a piros rózsa vagy a tűzliliom. Ezek fejezik ki a legjobban a szenvedélyt, amely a temperamentumos Kos-hölgy egyéniségének egyik fő vonása. A rózsán és a liliomon kívül a feltűnő, élénk színű virágok is tetszenek neki –  például a nárcisz, a tulipán és a gerbera.

Bika

A Bika csillagjegyű hölgy szerény és kedves, ezért nem is vágyik óriási csokrokra, jobban örül az örökzöld cserepes növényeknek, melyek virágait minden tavasszal újra várhatja. Azonban ha mégis a vágott virág mellett döntenél, a letisztult eleganciát részesíti előnyben, ezért a tulipánok a kedvencei.

Ikrek

Ő minden növényben képes felfedezni valami szépet, de ha meglepetést szeretnél neki szerezni, ne vásárold, hanem Te  magadd szedd a virágot. Ha erre nincs lehetőséged és időd, kedveli azokat a csokrokat, amelyek hosszú szárú virágból lettek kötve, pl. amarilliszből vagy rózsából.

Rák

A Rák jegyű ember lételeme a szerelem, és a virágok közül is ennek jelképe - a vörös rózsa - áll a szívéhez a legközelett. De szereti a nemes liliomot, ami a tisztaságot és a szenvedélyt jelképezi.

Oroszlán

Közktudott, hogy az Oroszlán szülötte szeret a központban lenni, és élvezi az életet. A kreatív, ötletes, többféle virágból összeállított csokrokkal nyert ügyed van. Szereti a napraforgót és az aranysárga színű virágokat.

Szűz

A Szűz az csillagjegyek közül talán a leghűségesebb. Szereti a kék színű virágokat, például a búzavirág az egyik kedvence, de a gyógynövények, mint például a levendul is kedvére való. A kisebb fejű, szerényebb külsejű virágok is tetszenek neki.

Mérleg

A szegfű eleganciája áll a Mérleghez a legközelebb. Az illatos törökszegfű például nagy kedvence a Mérleg hölgyeknek. A diszkrét, pasztell színű virágokat részesítik előnyben. Ha cserepes növényt szeretnénk nekik ajándékozni, figyelni kell arra, hogy az könnyen ápolható legyen.

Skorpió

Kifelé hűvös, de valójában nagyon szenvedélyes ember. Előnyben részesíti az olyan virágokat, mint a dália, amelyeknek igazi szépsége csak a második pillantásra válik nyilvánvalóvá. A Skorpió jegyében született ember szereti a titokzatosságot, a sötétvörös rózsa is az egyik kedvence.

Nyilas

Köttessünk neki izgalmas, meglepő, extravagáns csokrot, a lényeg, hogy ne legyen unalmas a bokréta. A neki szánt virágcsokorban lehet sokféle színes virág, szalag, és egyéb díszek is. Nem kell megmaradni egy fajta mellett. Bátran ajándékozzunk neki cserepes növényt, a Nyilas szülötteknek nem esik nehezére több időt áldozni a növények gondozására.

Bak

A kifinomult elegancia híve. A nárcisz az egyik kedvence, ez minden változatban megfelel az ízlésének. Pár szál virág, egy fehér szalaggal átkötve – ez biztosan tetszeni fog a Bak hölgynek!

Vízöntő

Különlegesség a kulcsszó. Szereti az egzotikus növényeket, mint például az azáleát, de egy amarillisz is megfelel az ízlésének.

Halak

Érzékeny és érzelmekben gazdag természet. Egy érzékeny mimóza, vagy egy ápolást igénylő orchidea tökéletes választás a számára! Vigyázat, a nagyon erősen illatozó virágokat nem kedveli!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com)