Jump to content

Milyen természetű az anyósod? Csillagjegye elárulja 1. rész

2017. 03. 11. 16:44

Biztosan mindenki ismer anyósvicceket, ahol a kedves mama mindenbe beleszól, áskálódik, kibeszél a hátunk mögött, feszültsége szít. Ez persze mind csak sztereotípia, természetesen vannak kedves és szerethető anyósok is. Ha még csak a kapcsolat elején jártok, de már közeleg a családi bemutatás ideje, a leendő anyós csillagjegyéből kiderítheted, hogy mire is számíts.

Kos: Szerencséd van, ha Kos jegyű az anyósod, hiszen e jegy szülőttei jellemzően nyitottak, fiatalosak, ezért nem nehéz megtalálni velük a közös hangot. Azt azonban tartsd észben, hogy nagyon lendületesek, és lobbanékonyak, ami gyakran azzal jár, hogy olyasmit mondanak ami lehet, hogy rosszul fog esni. Tanuld meg ezeket elereszteni a füled mellett, és akkor jó kapcsolatot tudsz kialakítani az anyóssal.

Bika: A jegy szülöttei túlságosan ragaszkodóak, nehezen eresztik el maguk mellől a gyermeküket, ráadásul az elvárásaiknak sem könnyű megfelelnünk. Azért ne ess kétségbe, mert a bikák egyben toleránsak is, úgyhogy mindent meg lehet velük beszélni. Nehezen viselik a hazugságot, a kétszínűséget és a lapítást. Az a legcélravezetőbb ha bátran elé állsz és elmondod, ha valamiről másképp vélekedsz, más véleményed van.

Ikrek: Az ikrek jegy szülötte elég bonyolult, összetett jellem. Az egyik pillanatban még minden meseszép és rendben van, a következőben már átharapnák az ember torkát. Egy ikrek anyóssal éppen ezért lesz nehéz dolgod, hisz az egyik percben még keseregnek, hogy a gyerekük miért nem talált jobb párt, a következőben már te vagy az igazi főnyeremény a gyermeke számára. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk! Minden ikrek gyengéje a társaság és a változatosság, ezért jó taktika lehet, ha szeretnél jóban lenni az anyóssal, ha közös programokat szerveztek hármasban.

Rák: Mivel a Rák számára igen fontos a család, azt hihetnéd, hogy egy családcentrikus anyóssal nem lesznek problémák, de ebben nagyot tévedsz! A Rák jegyű anyósok ugyan hamar befogdják gyermekük választottját, azonban nehezen viselik, hogy kevesebb figyelmet kapnak, és nem tőle kér segítséget a csemetéje, nem vele osztja meg a gondját-baját, örömét. Emiatt lehetnek konfliktusok, azonban az első unoka megérkezésével minden feszültség tovaszáll, csodálatos nagymama válik belőlük.

Oroszlán: Ha a párunk anyukája Oroszlán csillagjegyű, kössd fel azt a bizonyos fehérneműt! Sok türelemre, és kitartásra lesz szükséged, mert az ilyen anyós igazi harcos természet, aki csak nehezen (ha egyáltalán sikerül) fogadja el, hogy most már te vagy az első a gyermeke életében. Nagyon kell vigyázni velük, meg kell találni az arany középutat és szükség lesz minden diplomáciai érzékedre, mert folyton harcban állni velük elég fárasztó és a kapcsolat rovására mehet, de az se jó megoldás, ha ráhagyod a dolgokat, mert akkor a fejedre fog nőni. Arra kell törekedned, hogy az anyósod azt érezze, hogy nem jelentesz rá veszélyt, mert akkor egy olyan személlyé változik, akitől sokat tanulhatsz.

Szűz: A Szűz jegyben született anyósok többnyire szeretetre méltóak, azonban túlságosan aggodalmasak, amivel az idegeidre mehetnek. Valószínűleg nem lesz vele nyílt összetűzésed, de nagyon makacs anyós, aki nehezen tűri az újdonságokat. Ha meg bírod állni,  ne veszekedj vele, mert azzal tönkre teheted a kapcsolatotokat. Beszélgess vele sokat, és csináljatok közös programokat.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; bien.hu; kép: pixabay.com)