Jump to content

Te hogyan flörtölsz? 1. rész

2017. 03. 25. 21:27

Egy elkapott tekintet, egy huncut mosoly, egy véletlen érintés, apró bókok. Ezek azok a jóleső gesztusok, amelyek bearanyozhatják a napod, még akkor is, ha már komoly párkapcsolatban élsz. Időnként jól esnek ezek az apró kis flörtök, hiszen tudjuk belőlük, hogy még mindig vonzók vagyunk a másik nem számára.

Mint minden más területen a flörtölés alkalmával sem viselkedünk egyformán. Van, aki egy kicsit visszafogottabb és szégyenlősebb, van aki merész és bevállalós. Temperamentumunkat sokak szerint a születésünkkor az égen lévő csillagállás befolyásol.

Kos

A „merészség” mintapéldánya. Szexis vagy, és bátran használod is ezt az adottságodat, a hangsúlyos dekoltázs, a formákat kiemelő öltözet, a tömegből kirívó frizura megjelenésed alapértelmezett elemei. Előszeretettel viselsz magassarkú cipőt, amely még hangsúlyosabbá teszi miniszoknyába bújtatott lábaidat. Mindezt hetyke és szellemes stílussal ötvözöd. Egyszóval nem lehet nem téged nem észrevenni. Ha valakin megakad a szemed, nem sütöd le szégyenlősen, a magad egyenes módján elkapod az illető tekintetét.

Sokakra ijesztőn hat az általad keltett határozott összbenyomás. Ne foglalkozz a nyuszikkal, igazi erős, bátor, kihívást jelentő hódításokra van szükséged!

Bika

Akik felkeltik az érdeklődésed, azokat édes és érzéki flörtélményben részesíted. Finom módszereket választasz, mint egy-egy halk sóhaj, egy finom érintés. Közben figyeled, vajon mit váltasz ki a másikból, milyen érzelmek tükröződnek az arcán. Mivel rendkívül erős érzékiség árad belőled, a kisujjad se kell megmozdítanod, hogy körbeudvaroljanak. Csak mosolyogj, és készülj fel a hódolók hadára!

Ha randira hívnak, akkor éttermet, cukrászdát, fagyizót válasszatok, ahol a finom kényeztető falatoknak köszönhetően még jobban érzed magad, és még jobban felszabadulsz.

Ikrek

Szellemességed és huncut stílusod a leghatásosabb flörtfogásaid. Senki se bánik olyan jól a szavakkal, mint Te és ezt ki is használod, ha valaki akár csak egy szikrányit is felkelti az érdeklődésed.

Nem csak a fizikai adottságok, de az intellektus is rendkívül fontos számodra, a flört csak akkor dob fel, ha ezen a szinten is megbizserget. Ha pedig komolyabban gondolja a veled való kapcsolatot, akkor bizony fel kell rá készülnie, hogy bírnia kell hihetetlen tempódat, és képesnek kell lennie a megújulásra, ha ébren akarja tartani köztetek a lángot.

Rák

Érzéki vagy, elbűvölő és kényeztető, már amikor hajlandó vagy kibújni a páncélodból. Méyl érzelmek és hihetetlen empátia lakozik benned. Mindez ott van a tekintetedben, ezért ne süsd le a szemed folyton, hanem igen is nézz bele a másik ember szemébe. Mindenki tudni szeretné, milyen titkok rejlenek benned!

Ha szóban is folytatódik a flört, akkor kiderül, hogy remek hallgatóság vagy és mikor feloldódsz, azt is megmutatod, hogy rendkívül finom humorérzéked van és szórakoztató egyéniség vagy.

Oroszlán

Dráma, dráma, dráma a hét minden napján. Bárhol is jelensz meg, ott egyből minden szem rád szegeződik. Olyan kisugárzásod van, amely vonza a tekintetet, nőt és férfiét egyarán. Ha valaki felkeltette az érdeklődésedet, nem félsz kimutatni azt, ettől talán néhány megijednek.

Amíg nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, addig egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és csodával határos módon a potenciális partnerek nem orrolnak meg rád. Hogy is lehetne haragudni rád, mikor oly szórakoztató vagy és oly nagylelkűen tárod fel a szíved?

Szűz

Visszafogottságod ellenére szexuális kisugárzásod szinte süt. Az azonos neműek ezt gyakran nem nézik jó szemmel, hiszen személyedben erős vetélytársra leltek a flörtölős-hódítós játékban.

Tartózkodó, hűvös viselkedésed elbátortalanítja udvarlóidat, csak az igazán merészek jutnak el addig, hogy a szemkontaktus után le is merjenek szólítani. Aki pedig többé válik futó flörtnél, az rá fog jönni, hogy létezik egy hihetetlenül spontán oldalad is.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com)