Jump to content

Te hogyan flörtölsz? Csillagjegyedből kiderül 2. rész

2017. 03. 27. 11:41


Egy elkapott tekintet, egy huncut mosoly, egy véletlen érintés, apró bókok. Ezek azok a jóleső gesztusok, amelyek bearanyozhatják a napod, még akkor is, ha már komoly párkapcsolatban élsz. Időnként jól esnek ezek az apró kis flörtök, hiszen tudjuk belőlük, hogy még mindig vonzók vagyunk a másik nem számára.

Mint minden más területen a flörtölés alkalmával sem viselkedünk egyformán. Van, aki egy kicsit visszafogottabb és szégyenlősebb, van aki merész és bevállalós. Temperamentumunkat sokak szerint a születésünkkor az égen lévő csillagállás befolyásolja.

Nézzük hát, mit mond el flörtölős énünkről a csillagjegyünk!

Mérleg

A jegy szülöttei olyan kisugárzással rendelkeznek, hogy már pusztán ha rájuk néz az ember is mosolyogni támad kedve.

Nem csak kecses vagy, de mesterien bánsz a szavakkal, és mindig tudod, hogy mit tegyél, ha fokozni szeretnéd a vonzerődet. Magabiztos vagy, legalább is annak tűnsz a külső szemlélő számára. A Vénusznak köszönhetően a szerelem és a romantika a lételemed. Nem az elcsépelt, giccses romantikát szereted, hanem a különlegest, a szokásostól eltérőt.  

Ha valaki közelebbről is megismer, láthatja, hogy a szívesen flörtölő, bárkire kedvesen rámosolygó külső nem csak egy felvett maszk, hanem mélyen belülről fakad, hiszen szereted megosztani a javaidat, így a mosolyodat, kedvességedet is másokkal. Sokan ezt félre érthetik és kezdeményezésnek, bátorításnak veszik és emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, hiszen nehezedre esik "nem"-et mondani. Idővel rájössz, hogy ezt bizony muszáj megtenned annak érdekében, hogy a másik fél ne kergessen hiú ábrándokat veled kapcsolatban.

Skorpió

A flörtölés nagymestere. Hatalmas flört eszköztárral rendelkezel, ismered a flörtölés minden csínyját-bínját, amit rendre használsz is. Ha kell a szexisséged veted be, máskor meg igazi dominaként viselkedsz, hogy magadra vond a figyelmet.

Gyakran csak a vadászat öröme miatt flörtölsz, akkor is ha az illető tulajdonképpen egy szikrányit se mozgatta meg a fantáziád.

Pillanatok alatt bárkit az ujjad köré csavarsz, ha pedig a szíved és a lelked is beleadod a hódításba, akkor képtelenség ellenállni mágikus vonzerődnek.

Nyilas

Amikor előbújik a vadóc, gyermeki éned és játszani támad kedved, akkor mágnesként vonzod a románcot. Ha játéknak fogod fel az egészet és nem feszülsz rá, akkor az ilyenkor felszabaduló könnyed energiáid igazán kellemes flörtpartnerré tesznek, tiszta móka és kacagás a társaságodban lenni.

Időnként stílusod provokatívvá válhat, ha rád jön, akkor szabályosan sportot űzöl az ugratásból, azonban erre nem mindenki vevő, megbánthasz vele másokat. Ügyelj rá, hogy kinek mit mondasz és ne feszegesd a határokat!

Legnagyobb erősségeid, hogy mindig elő tudsz rukkolni valami meglepő, váratlan dologgal, illetve pontosan tudod, mikor érintheted meg a másik ember játszi könnyedséggel anélkül, hogy zaklatásnak venné.

Bak

Nem szereted a kerülő utakat, a trükköket így például a szempilla rebegtetés, a zsebkendő leejtése nem a te világod. Egyenes vagy, nyíltan kifejezésre juttatod, ha valaki akár csak egy pillanatra is megfogott. Sokan vissza is riadnak ettől a határozottságtól, de nem is baj, hiszen a nyuszik nem a te partnereid, felfalod őket reggelire.

Kimért vagy és leginkább a kispadról szereted szemlélni a világot, hűvösséged sokan kifejezetten izgatónak tartják, szeretnék tudni, ki is bújik meg az áthatolhatatlannak látszó páncél mögött.

Aki veszi az első akadályokat, az észreveheti, hogy vagy jégcsap, megközelíthető és elérhető vagy. Ha nem is vagy túl beszédes - legalább is amíg közelebbről meg nem ismeritek egymást - a szemeid, az apró mozdulataid, mint a hajadba túrás, csípőd könnyed végigsimítása árulkodnak rólad.

Ha pedig valaki igazán lángra tud lobbantani, az biztos lehet benne, hogy tartós érzelmeket csiholt benned.

Vízöntő

Nem vagy "tucat termék", különc vagy, és ezt vállalod is. A flörtölésben sem kedveled a visszafogottságot és a hagyományos flört technikákat. Tőled senki se számítson szokványos megnyilvánulásokra, pirulásra, romantikus csacskaságokra. Már az első pillanattól kezdve utánozhatatlan stílusban jelzed, ha valaki bejön.

Különösen akkor vibrálsz, ha nagyobb társasággal vagy, és szellemességeddel szórakoztathatod a potenciális partnereket.

Ha a flört intimebb viszonnyá fejlődik, a fizikai vonzóságot az intellektus könnyen felül tudja írni, ugyanis számodra rendkívül fontos, hogy szellemi téren is kielégítő legyen a kapcsolatod.

Halak

A jegy szülöttei mágikus kisugárzással rendelkeznek. Fantázia és flörtölés - ez a két dolog könnyen összeolvadhat nálad.

Mivel egy kicsit szégyenlős vagy, megeshet, hogy ha olyasvalakivel találod magad szemben, aki tetszik, elakad a szavad, esetleg dadogsz, össze-vissza beszélsz, elpirulsz. De ne aggódj! Ez csak még bájosabbá teszi a személyedet.

Azonban ha végül összeszeded a bátorságod, és megszólalsz, akkor mindenki csupa füllé válik, hiszen hangodban ott vibrál a rendkívül érzékeny lelked.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com)