Jump to content

Különleges hónap lesz az április minden csillagjegy életében! 1. rész

2017. 03. 30. 18:47

A mondás szerint április a legrizikósabb hónap egész évben, így általánosságban elmondható, hogy minden csillagjegynek mozgalmas és helyenként izgalmas hetei lesznek.

Kos

A Kos remekül érzi magát, a tavasz és a napsütés kihatással van a hangulatára. Energiaszinted egyre növekszik, tele vagy tervekkel és úgy érzed nincs lehetetlen. Remek ötleteid vannak, ebben a hónapban főként a munkahelyeden tudod ezt kamatoztatni. Ezáltal nem csak kiváló eredményeket fogsz elérni a munkádban, de anyagilag is jól jársz. Úgy érzed, hogy még az iskolapadba is szívesen visszaülnél, tanulnál valami újat, akár egy idegen nyelvet, akár egy új szakmát. A Kos áprilisban empatikus hangulatba kerül szívesen ad tanácsot azoknak, akik hozzá fordulnak tanácsért, vagy csak egy megértő barátra lenne szükségük, te készen állsz. Ám a legjobb dolog, amire számíthatsz áprilisban az az, hogy az anyagi helyzeted nagyon jól alakul. Ez köszönhető a szorgalmadnak, a kreativitásodnak, a munkád terén, de elképzelhető, hogy egy korábbi befektetésed most térül meg, esetleg egy régi kölcsönt most fizetnek vissza. Kapcsolataid terén nem lesznek április során nagyon kiemelkedő események, aki párjával él, annak nyugalomban és szeretetben telik ez az időszak, amelyik Kos pedig keresi a párját, annak esélyes, hogy akár több jelölt is szembe jön vele, de a döntést hagyd inkább a hónap végére.

Bika

A Bikák az átlagnál többet dolgozott az elmúl időszakban, így áprilisban rájuk fér egy kis lazítás, amire lesz is lehetősége például a húsvéti időszakban. Igyekezz ügyesen eltervezni a hónapodat akár előre is, így biztosan sikerül megtalálni az egyensúlyt és marad majd időd kikapcsolódásra is. Ha teheted, iktass be aktív relaxációkat a napirendedbe, mert nem csak a testednek, de a lelkednek is szüksége van a "jóleső" fáradságra, a stresszoldásra. Ha minden héten két-három alkalommal például átmozgatod magad, lemész az uszodába, elmész futni vagy kondizni, az ünnepek környékére már a régi formádban tündökölhetsz, párkapcsolatodat fel is dobja a jó hangulatod és az, hogy látják rajtad, visszanyerted az egyensúlyodat. Pároddal a dolgok remekül alakulnak, nagy boldogságban és bélességben telik a Húsvét. Az egyedülálló Bika áprilisban olyan társra találhat Ámor kegyéből, aki minden kívánságodat lesi és teljesíti. Üzleti ügyeiddel légy óvatos, valószínűleg feléled akaratod ellenére egy régi ügy, ami befejezetlenül maradt. Ennek megoldására kérj jogi segítséget szakembertől, és próbáld mindenképp megkeresni a mindenki számára legjobb megoldást és tegyél pontot az ügy végére.

Ikrek

Az Ikrek hangulatára is kiválóan hat a szép és kellemes időjárás. Izgalmas időszak következik az életedben. Elképzelhető, hogy ebben a hónapban meg tudod valósítani egy régi álmodat, egy nagy utazást, vagy egy új munkalehetőség kínálkozik a számodra, amelyről titokban már rég álmodtál. Nem kizárt az sem, hogy ezen lehetőségek együtt adatnak meg. A magánéletedben adódhatnak a hónap folyamán kisebb problémák, konfliktusok, de mivel az Ikrek jó problémamegoldók, te is arra törekedsz, hogy mielőbb megtaláld a megoldást és elsimítsd a feszültséget. A szingli Ikrek ezekben a hetekben találkozhat a nagy Ő-vel, ezzel nem csak egy új szerelem, de egy nagyon kellemes, hosszan tartó kapcsolat elébe nézhet. Összességében nyugalmas áprilisra számíthatnak a jegy szülöttei, egészen a hónap végéig, amikor is a munkahelyeden adódhatnak apróbb kellemetlenségek. Szerencsés helyzetben vagy, mert úgy ahogy a magánéletedben, a szakmai környezetedben is csupa jó szándékú ember vesz körül, ezrét nincs okod aggódni, mert minden téren számíthatsz arra, hogy segítenek neked. Pénzügyeid stagnálnak, ebben a hónapban ne nagyon költekezz, az üzleti ügyekkel várd meg a nyár elejét, akkor kedvezőbb lehetőségeid is lesznek.

Rák

A Rák jegy szülötteinek a legjobb áprilisi tanács, hogy érzelmi téren engedd el magad, legyél sokkal lazább, mint eddig bármikor. A szerelemben nincsenek elvárások, de tabuk sem, így ha arra vársz, hogy a másik kezdeményezzen, akkor elszalaszthatod a lehetőséget. Az igazán erős jellem az, aki nem szégyelli az érzéseit főleg az előtt, akire ez irányul. A tavasz kezdete elhozza a Rákok számára is a kellemes hangulatot, feltöltődsz erővel és energiával, úgy fogod most érezni, hogy mindent megtudsz tenni amit a fejedbe vettél. Tanulj meg bízni másokban, azokban  akik közel állnak hozzád, és akikről nyilvánvaló, hogy csak a javadat akarják. Hallgasd meg a párod véleményét is, hiszen neki is lehetnek jó ötletei mind a kapcsolatotokat illetően, mind a munkád vonatkozásában. Fontold meg tehát a jó tanácsait és ne gondold, hogy minden egyes problémát kizárólag egyedül te tudsz megoldani. A kondíciód fenntartása vagy épp szintre hozása érdekében járj el úszni, vagy ha nem fér bele az időbeosztásodba tégy meg annyit, hogy pl. hazafelé a munkából egy szakaszon sétálsz vagy biciklizel tömegközlekedés, vagy autó helyett.

Oroszlán

Az Oroszlánnak a hónap elején lehetnek kellemetlen üzleti, vagy jogi ügyei. A saját érdekedben jó lenne ezeknek mielőbb pontot tenni a végére, hogy ne nyomasszon egész hónapban ez a kellemetlenség. Légy kompromisszumkész, ha az ügy úgy kívánja, főleg a saját lelki nyugalmad érdekében, nem beszéve az anyagi jelentőségükről. A hónap közepétől minden jóra fordul, lelkileg és testileg egyformán remek állapotban leszel. A munkádban sikerszéria következik, sikert-sikerre halmozol, ami előtt még a főnököd is fejet hajt. Lehet persze, hogy a kollégák között akad egy irigyed, de ez ilyen helyzetben mondhatni természetes, és Te, mint oroszlán hamar túlteszed magad rajta. A magánéleted nyugalma érdekében a pároddal együtt iktassatok be egy igazán aktív pihenést, ha tehetitek, a hét végéket használjátok ki és utazzatok el. Nem kell feltétlenül külföldre menni, hogy ki tudjatok kapcsolni, itthon is rengeteg olyan hely van, amit bizonyára még nem láttatok, ahol nem jártatok, de nagyon is alkalmas arra, hogy kicsit elbújjatok a világ és a mindennapi gondok elől. Amennyiben még keresed életed párját, április végén számolhatsz azzal, hogy szembe jön valaki, aki érdemes lesz a szerelmedre.

Szűz

A Szűz jegy szülőtte áprilisban olyan dolog végrehajtására kényszerül, ami számára még ismeretlen, de ne riadj meg az ismeretlentől, lépj ki a komfortzónádból, mert ott kezdődik az élet. Ebben a hónapban jól fogod magad érezni a bőrödben és a kapcsolataiddal sem lesz semmi probléma. Foglalkozz most a szokásosnál kicsit többet magaddal, az erőnléteddel és az egészségeddel, ha eddig nem sportoltál, akkor legalább mozgasd át magad rendesen és tervezz be naponta egy kis kocogást, vagy sétát. Így nem csak hangulatilag, de testileg is jobban fogod magad érezni. A hónap vége felé lehet, hogy kisebb anyagi gondod támad, elképzelhető, hogy a leadott munkádat nem tudja a megrendelőd kifizetni, vagy csak részben. Maradj nyugodt ebben a helyzetben is, abban biztos lehetsz, hogy a családod, a barátaid nem hagyják, hogy komoly bajba kerülj, rájuk mindenben számíthatsz. Ha valóban anyagi segítségre lenne szükséged, ne önérzeteskedj, bárki kerülhet ilyen helyzetbe, merj segítséget kérni.  A most kínálkozó üzleti lehetőségekkel most nem biztos, hogy élned kell, a pénz hiánya nehogy bajba sodorjon. A nyár elejére rendeződnek az effajta problémáid is, és anyagilag is megerősödsz.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; tudasfaja.hu; kép: pixabay.com)