Jump to content

Különleges hónap lesz az április minden csillagjegy életében! 2. rész

2017. 03. 31. 19:36


A mondás szerint április a legrizikósabb hónap egész évben, így általánosságban elmondható, hogy minden csillagjegynek mozgalmas és helyenként izgalmas hetei lesznek. Lássuk, milyen hónapra számíthat a Mérleg, a Skorpió, a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak.

Mérleg

A Mérlegek március a szokásosnál jóval többet dolgoztak, de meg is lett az eredménye, igen jól zárták ezt az időszakot, sikerekkel és megelégedettséggel. Éppen emiatt amennyire a munkád engedi vedd lazábbra az áprilist. Készíts tervet az előtted álló napokra, hetekre és amennyi pihenést csak tudsz iktass be. Ez nem feltétlenül láblógatást jelent, lehet a pihenés aktív is. Legalább a hét végékre szervezz egy családi/baráti kirándulást, szabadtéri sportolást, pikniket. Így még nagyobb lendületet kezdhetet a következő dolgos hetet és ha jó passzban vagy, igen szép sikerek állhatnak előtted. A főnököd is értékelni fogja igyekezetedet és szóbeli, anyagi dicséretre is lehet esély. Egész április alatt kitűnő hangulatod lesz és ezért a barátaid, családtagjaid mind kimondottan jól fogják érezni magukat melletted, keresni fogják a társaságodat, a közös programokat. Úgy érzed, hogy most jött el az ideje belevágni valami újba, amit már esetleg régóta fontolgatsz. Lehetséges, hogy ez egy új szakma, vagy hobbi kitanulásában jelentkezik nálad, semmi esetre se szalaszd el ezt a kiváló lehetőséget, mert ritka manapság, hogy a kemény munka mellett az ember ilyen fogékonyak érezze magát valami másra, valami újra. Egy dologra kell csupán csak figyelned ebben a hónapban: ne költekezz túl, mert akkor a következő hónapban e miatt leszel bosszús és ideges. Figyeld a bevétel kiadás oldalakat és törekedj arra, hogy pénzügyileg is egyensúlyban maradj.

Skorpió

Ebben a hónapban agresszívabb vagy a kelleténél, pedig semmi okod nincs rá. A párod igen türelmes veled, alaptalan az ingerültséged és a féltékenységed. Mivel a márciusi hónap eléggé embertpróbáló, stresszes időszak volt a számodra, rengeteget dolgoztál, talán ez is lehet a kifakadásod oka. Előfordulhat, hogy olyan üzletbe is belemásztál, aminek a kimenetele teljesen bizonytalan. Anyagi helyzeteddel egyelőre nincs baj, de nem árt egy nagyobb  kiadást megfontolni. A hónap közepén tudni és érezni is fogod, hogy remek energiákkal vagy tele, a gondolataid jó felé hajtanak és a munkádban is érhet kellemes meglepetés. A cégnél olyan feladatot kaphatsz, aminek elvégzésével bizonyíthatod tudásodat, rátermettségedet. Nem riadsz vissza az új feladatoktól sem, bátran vállalod az új kihívásokat és ez elnyeri a feletteseid tetszését. Hamar meglátod a számodra legkedvezőbb lehetőségeket az üzleti életben, ez az érzéked egyre jobban fejlődik, és áprilisban hasznát is veszed majd. Kiszimatolod azokat a lehetőségeket, amelyekbe érdemest pénzt fektetni. A könnyen jött pénzt becsüld meg, nálad előfordul, hogy gyakran viszket a zsebed a pénztől, de most inkább okosan kamatoztasd azt, mert ismered a mondást: egyszer fenn, egyszer lenn.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei biztosak lehetnek benne, hogy drasztikus változások nem fognak beköveetkezni áprilisban. Lehetnek ugyan kisebb viták, megoldandó hétköznapi gondok, de ezek nem bolygatják meg túlságosan az életüket. A kapcsolatban élő Nyilasoknak nyugalmas hetei lesznek, a családdal már tervezgetik a nyári pihenést. Ebben a kérdésben például lehet nézeteltérés a pároddal, de hamar dűlőre juttok. A munka területén adódhatnak váratlan események. Mivel a megszokások rabja vagy, ez a változás kizökkenthet és kellemetlenséggel járhat egy cégen belüli változás, vagy például olyan feladatot bíznak rád, amelyet korábban még nem végeztél, esetleg prezentálnod kell egy főnökeid vagy egy kisebb csoport előtt. Ha olyan jellegű változás következik be, amelynek folytán bizonytalannak érzed a pozíciódat, a munkakörödet, tisztázd hamar a helyzetet, így elkerülhető, hogy heteken keresztül őrlődj. Iktass be minden héten két-három alkalommal egy kis pihenést. Keress olyan pihenési formát – mint például a meditáció, vagy a jóga -, ami a leginkább és a legalaposabban kikapcsol, így biztosíthatod magadnak a folyamatos feltöltődést és nem lesz semmilyen egészségügyi problémád.

Bak

Itt az idő felébredni a téli álomból! Bújj ki a barlangodból, hiszen tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és kizárólag rajtad áll, hogy ezekből mennyit vagy képes megvalósítani ebben az évben. Egészen a nyár elejéig nagyon jó formában leszel, minden nehézséggel könnyen megbírkózol, könnyedén veszed az utadba kerülő akadályokat. Munkában, szerelemben, pénzügyekben sikeres leszel, ritka jó időszakot élhetsz meg. Áprilisban a munkád és a hivatásod kerül a középpontba. Használj ki minden percet, hogy el tudd végezni az eltervezett feladatokat, ezzel most az egész jövődet meg tudod alapozni. Ha továbbtanulást, vagy bármilyen képzést tervezel, itt az ideje, hogy belevágj, mert most szellemileg is kiváló formában leszel. Párod teljes mértékben támogatja a terveidet, és valljuk be, a család a legfontosabb, ha ezen a téren rendben vannak a dolgok, akkor minden simán megy.

Vízöntő

A Vízöntők párkapcsolatában áprilisban minőségi változás állhat be. Ez a változás természetesen pozitív. A kölcsönös szerelem, a szép és kellemes érzések lesznek úrrá rajtad és kapcsolatotokon. Ebben a hónapban a legfontosabb teendőd, hogy az érzelmi életedet a legfelső szintre emeld. Mindent kövess el annak érdekében, hogy a párodnak a kedvébe járj és ennek persze nem marad el a jutalma. A munkádban szintén örömödet leled ezekben a hetekben. A főnököd elismerését is kivívod az időbeoszátodat és az elvégzett munka minőségét illetően. Annyira jól mennek a munkahelyi ügyeid, hogy akár egy előléptetés is kilátásban van,  átveheted a kollégák irányítását, illetve rád fogják bízni a feladatok összehangolását, megszervezését. Egész hónapban tele vagy energiával, és tettvággyal, úgy pörögsz, mint akinek végeláthatatlan feladatai és teendői vannak. Végre kiélheted a kreativitásodat és megvalósíthatod önmagadat. A környezeted örül a sikereidnek, és minden téren a támogatásukat élvezed egész hónapban.

Halak

A Halaknak az április az érzelmekről szól. Ha most keresed életed párját, több jelentkező is szóba jöhet. Ha most ügyesen választasz, egész életre szóló kapcsolat lehet belőle. A házasságban, kapcsolatban élő halak érzelmi hullámvölgybe kerülhet, de a hónap közepére már jobb lesz a helyzet. Mindenképp gondolkodj el azon, hogy vele, vagy nélküle, hogyan érzed jobban magad. Sok Halak szülőtt számára lelki megnyugvást biztosít, ha jótékony célú ügyek mellé állhat és ezekben aktívan részt is vállal. Ettől hasznosnak érzed magad, így lesz teljes az életed. A munkahelyeden légy türelmesebb a kollégákkal, nem mindenki olyan okos és fogékony, mint te vagy, előfordul, hogy nekik több idődbe telik valamit megérteni. Az időbeosztásodra kell most áprilisban némileg jobban figyelned. Sokszor azon kapod magad, hogy a munkán kívül semmire nem jut időd. Emiatt a párod is zsörtölődhet, teljesen jogosan. Dolgozzatok ki együtt egy beosztást, amiben természetesen előkelő helyet kap a kikapcsolódás és az aktív pihenés is. Ez mindkettőtöket elégedettséggel töltheti el: neked lesz egy szuper heti beosztásod, a párod pedig hálás lesz azért, hogy tőle kérsz segítséget.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; tudasfaja.hu; kép: pixabay.com)