Jump to content

Szerelmi horoszkóp áprilisra 2. rész

2017. 04. 04. 15:03


Izgalmas napok elébe nézünk, már ami a szerelmi életet, kapcsolatokat illeti. Hevesebben éljük meg érzelmeinket, minden, amit csak el tudunk képzelni lehetséges lesz áprilisban: új szerelem, szakítás, újbóli egymásratalálás, féltékenység, fülledt erotika. Mit írnak a csillagok a Mérleg, a Skorpió, a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak számára?

Mérleg

Az április a szerelmi életedet illetően komoly felismerést hoz. A párkapcsolatban élő Mérleg több olyan szituációban találja magát, amely során rá kell döbbennie, hogy párja nem csak a szerelme, de nagyon jó társa és barátja is egyben. Ez a felismerés egy magasabb szintre emeli a köztetek lévő kapcsolatot és akár az összeköltözés és a házasság is szóba kerülhet hamarosan. Ha egyedülálló vagy, áprilisban nagy az esély arra, hogy találkozol egy olyan férfival, akiért azonnal szenvedélyes lángra lobban a szíved. Vele olyannyira klappol majd minden, hogy házastársként is el tudnád őt fogadni, és ha jól mennek a dolgaitok, akár még ez is bekövetkezhet. Lényeg a lényeg, egy olyan társat találhatsz, akivel egy életre tervezhetsz. Izgalmasak lesznek a következő hetek.

Skorpió

A párkapcsolatban élő skorpió konfliktusba keveredik a párjával egy korábbi probléma miatt. Itt az ideje átbeszélni a sérelmeiteket, és tisztázni a helyzetet, hogy ki mit vár a másiktól. Ha ezen túl vagytok mindketten megnyugodtok és tudtok saját magatokra, a kapcsolatotokra koncentrálni. Szingliként a kiszemeltedről ebben a hónapban új információkat tudsz meg, amelyek nagyban befolyásolja az illetőről formált képedet, és lehet, hogy figyelmezetet is vele kapcsolatban valamire, amit eddig nem vettél észre.

Nyilas

A párban élő nyilasok számára az április a kapcsolat megújulását hozhatja. Ha volt korábban konfliktusotok, a megbocsátás, a bizalom újbóli megszavazását hozza a hónap, ha nem volt, akkor önmagában a lelki közeledést. Amennyiben egyedülálló vagy, felbukkan egy férfi a múltadból, akivel valaha közötök volt egymáshoz. Eljátszol a gondolattal, hogy újrakezded vele, de jusson eszedbe a tervezgetés közben az is, hogy tulajdonképpen miért is lett vége. Ha tudjátok tisztázni a dolgot, akár még az is elképzelhető, hogy újra egy pár legyetek.

Bak

Áprilisban a párban élő bak megbizonyosodhat a kapcsolat erejéről, arról, hogy a párja mellett biztonságban van és bízhat benne. Utazzatok el, töltsetek kettesben egy hétvégét, koncentráljatok magatokra, mert előfordulhat, hogy a jövőben kevesebb időt tudtok egymásra szánni. Most kell kihasználnotok az alkalmat! Szingliként új vagy meglévő kiszemeltedet akkora elszántsággal szeretnéd meghódítani, mint még soha senkit. Mivel hiszel benne, hogy lehetséges, be is vonzod a jót, és áprilisban meg is lehet az első randitok.

Vízöntő

Ha vannak titkaid, amelyeket nem szeretnél megosztani a pároddal, ügyelj rá áprilisban, hogy  mit és hogyan mondasz,  mert előfordulhat, hogy akaratod ellenére kikotyogsz valamit, bogarat teszel a párod fülébe és lelepleződetsz. A köztetek lévő szikrát egy kis féltékenység lobbantja eszeveszett lángra a hónap során. Újra átélhetitek a kapcsolatotok elején izzó tüzet és rájöttök, hogy még mindig oda vagytok egymásért, csak hagytátok ellaposodni a hétköznapok szürkeségében. Ha egyedülálló Vízöntő vagy, regisztrálj egy társkeresőn, mert sikereket ígér a hónap. Adj esélyt a dolognak, mert remek randik részese lehetsz. Ne férjnekvaló társat keress görcsösen, engedd el magad és élvezd a találkozás izgalmát. Bármi kisülhet belőle!

Halak

Pozitív dolgok egész sorát ígéri neked az áprilisi szerelmi horoszkóp. Pároddal nagyszerűen kijöttök, megértitek egymást minden téren, és jól működtök együtt a konfliktusmegoldásban is. A köztetek lévő vonzalom felerősödik, a hálószobában emlékezetes kalandok várnak. Szingliként olyan férfival ismerkedsz össze, akivel egy hullámhosszon lesztek már az elejétől. Gondolkodásotok igen hasonló lesz, és nem utolsósorban szemtelenül jóképű is lehet majd a bizonyos illető. Dobd be magad, ebből bármi lehet!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)