Jump to content

A négy legveszélyesebb férfi horoszkópja szerint

2017. 04. 07. 09:21

Nem árt tisztában lenni kiszemeltünk horoszkópjával, mert sok mindent megtudhatunk a személyiségéről. Például azt, hogy milyen rossz tulajdonságuk van. A csillagjegyük alapján a legveszélyesebbek, akikkel legyünk óvatosak!

Ikrek: gonosz, álnok

Nagy nőcsábász hírében áll az Ikrek, minden nő bolodnul utána, amit ő ki is használ. Gondolkodás nélkül szerelmet vall bárkinek, aki felkelti a fantáziáját. Lehet, hogy nem hazudik, mert éppen akkor és éppen ott szerelmet érez a hölgy iránt, de egyetlen célja, hogy ágyba vigye a kiszemeltet.

Jó tanács az Ikrekhez: Nem szabad egyből igent mondani neki, játszadozni kell vele. A nő ne mutassa ki az érzéseit, hagyja, hogy gondolkodjon, bizonytalanodjon el, így sokáig fenn lehet tartani az érdeklődését.

Oroszlán: öntelt

Az Oroszlán férfi imád kitűnni, mindig a társaság középpontjában akar lenni, tenni ezt természetes úgy, hogy gyönyörű nők veszik körül. Hatalmas önbizalommal rendelkezik, nem csoda, hogy nagy hódító hírében is áll. Legtöbbször azért szerez meg egy nőt, hogy büszkélkedjen vele. Csak magának akarja a hölgyet, senki más nem élvezheti a társaságát. A gőgössége és egoizmusa megakadályozza abban, hogy a nő mellette boldog, kiegyensúlyozott, elégedett életet élhessen.

Jó tanács az Oroszlánhoz: Szereti, ha dícsérik, érdemes elhalmozni bókokkal, hogy azt érezze, senki sem érhet a nyomába, így a nőt, aki mellette van, mindennél jobban fogja szeretni, és soha nem lép félre.

Szűz: csak a tökéletes kell  neki

Minden téren tökéletesnek kell lennie annak a nőnek, akinek a párja egy Szűz. A Szűz férfi tudja, hogyan kell udvarolni, bókokkal halmozza el a kiválasztott nőt, amíg az be nem adja a derekát. Idővel a Szűz férfi egyre többet és többet akar, a nő öltözzön tökéletesen, legyen bomba formában. Ha valami nem az ízlése szerint való, rögtön kritizálni kezdi a párját, ami önbizalmi válságot okozhat a partnernél.

Jó tanács az Szűzhöz: légy magabiztos, sportos, energikus. Ne hagyd, hogy a Szűz kritizáljon, vágj vissza neki, hogy lássa, nálad ez nem megengedett.

Halak: kétszínűek

Ha azt hiszed, hogy egy Halak férfival megfogtad az Isten lábát, tévedsz. Kíméletlen kritikus, és ha csalódást okozol neki, pokollá tudja tenni a kapcsolatot.

Jó tanács a Halakhoz: Mindent be kell vetned annak érdekében, hogy a Halak érzelmi biztonságban érezze magát. Valj neki szerelmet, gondoskodj róla, érezze a törődést. Ne kövelőzz, ne légy vele agresszív, mert akkor biztos, hogy elveszíted.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)