Jump to content

Mit hoz a Sárkány hava?

2017. 04. 14. 19:52

Igaz, hogy ma-holnap már április közepén járunk, de a kínai horoszkóp még tartogat meglepetéseket áprilisra. Április 4-én kezdőtött a Fa Sárkány hónapja, amely felerősíti például a kreativitástunkat,  kitartásunkat, akaraterőnket. Mutatjuk a szerencsés és a szerencsétlen napokat. Egészen május 4-éig tart a Sárkány hónapja, május 5-től új energiák érkeznek a Fa Kígyó jegyében.

Fontos figyelmeztetések a Sárkány havára

Egy döntés meghozatalakor ne várj másra, mert nem fog segíteni senki, egyedjül kell kimondanod a végső szót. Nincs is szükséged most senkire, lépj bátran, önállóan, hidd el, minden képesség és erő megvan benned a terveid megvalósításához! Remekül működnek a megérzéseid, figyelj oda rájuk, nem véletlenül jelennek meg benned a sugallatok.

Szép eredmények vannak kilátásban, bizonyíthatsz a munka, a tanulás terén, de ne hidd magad kiválóbbnak másoknál, és akkor nem lesz kellemetlen élményben részed emiatt.

Ebben a hónapban a tisztességen, becsületességen nagy hansúly van, viselkedej-e szerint. A hazugságok nem fenntarthatóak áprilisban, és semmi olyan dolog sem, ami arra lenne alapozva.

Szerencsés és szerencsétlen napok a hónapban

A Sárkány hónap legkedvezőbb napjai: április 7., 9., 19., 21., május 1., 3.

Fontos dolgaidat időzítsd ezekre a napokra, nagy valószínűséggel sikerrel jársz, olajozottan pörög a gépezet.

Kedvezőtlen napok: április 5., 6., 17., 18., 29., 30.

Ezeken a napokon, ha módod van rá, ne nagyon intézkedj, pl. ne írj alá szerződést, vagy köss házasságot, és ha lehet, utazásodat se ekkorra időzítsd.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)