Jump to content

Az 5 legerősebb nő a csillagjegye szerint

2017. 04. 16. 09:27

Minden ember másként kezeli az érzéseit, máshogyan dolgozza fel a csalódást, a stresszt, egy tragédiát, más a teherbírásuk mind fizikai, mind szellemi téren. A 12 csillagjegy közül azonban van 5, aki a többieknél jóval erősebb mentálisan. Te köztük vagy?

Bika

Nem csak pszichésen, mentálisan erős, hanem fizikai értelemben is erős nő a Bika, aki rendkívül érzéki, csábító, minden helyzetben tudja, hogy miként kell viselkednie. Első ránézésre talán törékenynek tűnhet, amire a testi adottságai is rájátszhatnak, azonban a lelke mélyén egy erős nő rejtőzik, aki egy hegyet is arrébb tud tolni, amíg el nem éri a célját.

Oroszlán

Az Oroszlán határozott, magabiztos csillagjegy, az Oroszlán nőről pedig elmondható, hogy az egyik legerősebb és legambíciózusabb a 12 csillagjegy közül. Vezetőnek született, és bármilyen nehéz helyzetbe is kerül, mindig kimászik belőle. Ehhez a hihetetlen lelki- és akaraterőhöz társul egy jó adag makacsság és határozottság, azonban néha képes túlzásokban esni, ritkán túlreagálja a dolgokat.

Mérleg

A Mérleg nő mentálisan az egyik legerősebb csillagjegy, de viselkedésében felfedezhető némi felsőbbrendűség. A fizikuma törékenynek mondható, és ehhez társul még a kedvesség, gyöngédség, és érzelmes is tud lenni, ha megerölteti magát, azonban igen határozott, amire vágyik, azt rendszerint meg tudja valósítani. Eltökélt, tele van önbizalommal, bátor nő, remek diplomata, jó barátnő, gondoskodó feleség és anya, akit nehéz lelkileg megtörni.

Skorpió

A Skorpió nő igazi ragadozó: rendkívül vonzó, szexi, magabiztos. Gyakran karrierista, a szakmájában elért sikert munkabírásának köszönheti. Bírja a terhelést, szeret dolgozni, főleg azért, hogy megvalósítsa célját. Vezető pozícióra termett, ha nem egy nagyvállalatnál van felelős beosztásban, akkor saját vállalkozását vezeti. Nem való neki a beosztott munkakör.

Bak

A Bak nő egy igazi megszállott. Képtelen mások véleményét elfogadni, csak a saját elképzelése létezik, az ő ötlete a nyerő. Nagyon határozott, makacs, és ambíciós.   Olykor egoista, arrogáns, de nem ok nélkül. A Bak nő tisztességes és bátor, nem tűri a hazugságot és ő maga sem hajlandó akár a legapróbb füllentésre sem. Egyenes, és őszintén elmondja ha valami nyomja a szívét, még akkor is, ha ezzel konfiklust generál. Mivel munkamániás, nem bírja elviselni ha körülötte valaki csal fele akkora gőzzel dolgozik vagy munkakarülő.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; filantropikum.com; kép: FreeDigitalPhotos.net)