Jump to content

Májusi pénzhoroszkóp 1. rész

2017. 04. 25. 17:26


Mit ígérnek a csillagok a pénzügyek terén májusra? Mire figyeljünk, kinek kell óvatosnak lennie és ki vállalhat kockázatot?

Kos

A kos gyorsaságának és éles eszének köszönhetően mindig megragadja a kínálkazó alkalmat, ami általában hasznot is hoz neki. Helyesen méri fel kínálkozó pénzügyi lehetőségeket, ösztönösen jól dönt. Kisebb kockázatot is vállal pénzügyekben, de nem árt alaposan utánajárni, hogy kivel társul hosszabb távon. A munkahelyén olyan kihivások elé állítják, amely plusz pénzt is hozhat a konyhára. Maradjon kitartó, ragaszkodjon az elképzeléseihez,  mert most sikert hoz a makacssága. Május folymán szerencsés véletlenek is a kezére játszanak.

Bika

A bika ritkán kockáztat, így gyakran lemarad a jó befektetési lehetőségekről. Fél a kockázatvállalástól és a veszteségtől. Időnként vállalni kell kisebb kockázatokat, mert "aki nem játszik, az nem is nyer". A következő időszakban lesz lehetősége erre! Májusban hallgasson a megérzéseire, és építgesse a kapcsolatait! Fordulat várható a karrier területén is. Kitartással és szorgalommal stabilizálhatja pozícióját, ami anyagi biztonságot hozhat Önnek.

Ikrek

Egy biztos: az ikrek életében az anyagi bizonytalanság csak ideig-óráig tart. Szeszélyes természete miatt pénzügyi gyarapodása néha veszélybe kerül, gyakran vállal szükségtelen kiadásokat és néha mellényúl, ami a befektetéseit illeti. Jó tanács májusra: ne adjon ki pénzt olyan dolgokra, amikre valójában nincs szüksége!
Amennyiben üzlettársa van, májusban meg kell győznie őt, hogy tovább folytassák a businessüket, valkinek engednie kell az elképzeléseiből és képesnek kell lenniük a kompromisszumra. Egy kedvező döntés sikert hozhat. Májusban ne keressen új állást, az azt követő időszak előnyösebb lesz a sikeres váltáshoz.
 
Rák

A rák nagy hibát követ el azzal, hogy a pénzügyeit másokra bízza annak ellenére, hogy jó pénzügyi érzékkel van megáldva. Egyet kell szem előtt tartania, ha kezébe veszi az irányítást: soha se cselekedjen a megérzéseivel ellentétesen! Májusban gondolja át a terveit, ugyanis sok pénzt hozhatnak a konyhára a spontán ötletei. Bízzon a tehetségében, művészi, alkotó képességében. Ebben a hónapban elérkezik az Ön ideje, sikeresen érvényesül a munkahelyén, az üzleti életben.

Oroszlán

Az oroszlán igazi játékos hírében áll, könnyedén vállal kockázatot. Sokat nyerhet - de sokat is veszíthet. A szerencse forgandó és ezt Ő tudja a legjobban. Legnagyobb hibája, hogy nem tudja, hogy mikor kell abbahagyni a hazardírozást. Ez érvényes a szerencsejátékban és az üzleti életben egyaránt. Hallgatnia kellene az önhöz közelálló emberek tanácsára, sokat megtakaríthatna ezzel. Lelkesedésével és optimizmusával magával ragadja az embereket, ez a karrier területén nagy előnyt jelent: jövedelmező kapcsolatokra tesz szert, melyek segítségével májusban mindent elér, amit kitűz célként maga elé. Amennyiben májusban önálló vállalkozásba kezdene, hajrá! Ez az időszak alkalmas új üzlet beindítására.

Szűz

A reális szűz időnként túl nagy hangsúlyt fektet az anyagiakra. Minden felesleges kiadás vagy veszteség fizikai fájdalmat okoz. Meg kell tanulnia, hogy a pénz nem minden, élni is kell az életet! Májusban esélye lesz egy kis plussz pénzt szereni. Ösztönösen érezni fogja, hogy mikor jött el az idő, hogy belevágjon egy új üzletbe. Jó érzéke van a pénzügyekhez, egyet ne feledjen: ne engedje stresszelni magát, ha valaki siettetné döntésében.  
A karrier területén kedvező fejleményeket tartogat a következő időszak, de döntés előtt hagyjon magának elég időt, hogy átgondolhassa a részleteket.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; kép: pixabay.com)