Jump to content

Pénzhoroszkóp 2. rész

2017. 04. 26. 19:03

Mit ígérnek a csillagok a pénzügyek terén májusra? Mire figyeljen a mérleg és miért legyen óvatos a skorpió?

Mérleg

A mérleg jó üzletkötő hírében áll, azonban megfontoltabbnak kell lennie, hogy kinek ad kölcsön, mert túl könnyelműen adakozik, és gyakran előfordul, hogy a kölcsön adott összeget többé nem látja. Májusban olyan lehetőségei lesznek, amelyek pénzt hoznak a konyhára, szerencsés időszak elébe néz. Kedvességének köszönhetően olyan embereket is megnyerhet magának, akik befolyással bírnak, és ezt a karrierje során kamatoztathatja.

Skorpió

A túlságosan merev skorpió, ha meggyőződött valamiről, makacsul kitart mellette és még akkor sem vált irányt, amikor az előjelek már mutatják a veszteséges végkimenetelt. Májusban nagy pénzügyi robbanásra vár és közben elszalasztja a kisebb, de biztosabb kereseti lehetőséget. Ne higgyen a gyors meggazdagodás illúziójában! Apró lépések és kitartó munka, ezek azok, amelyek megoldják az anyagi problémáit. Munkája során se keresse a kiskapukat, májusban ugyanis beérik a munkájának a gyümölcse és maguktól nyílnak majd meg Ön előtt az ajtók.

Nyilas

A nagyvonalú nyilas nem szereti a kicsinyasséget, azonban a túlzott bőkezűség, ahogyan bánik a pénzzel, nem túl előnyös tulajdonság egy befektetés során. Ne szaladjon át az apró betűs részeken, vegye észre az előre nem látható kiadások lehetőségét is. Szerencsés lesz a május a nyilasok számára. Nem várt helyről nagyobb összeghez jutnak. A pénz egy részéből vegyen néhány lottószelvényt, sorsjegyet, most különösen nagy esélye van a nyerésre.

Bak

A kontrollmániás bak szereti a pénzügyeket is az ellenőrzése alatt tartani. Igaz ugyan, hogy jó üzleti érzékkel rendelkezik, azonban nem szereti a spontán megoldásokat, a kreatív ötleteket, emiatt kihagyhat egy olyan üzleti lépést, amely anyagi fellendülést hozhatna neki. Legyen egy kicsit bátrabb, különben sokáig bánja majd a kihagyott lehetőséget!
Kedvező fordulatot vesz a karrierje. Végre honorálják a munkáját és a sikereit, fizetésemelésre számíthat.

Vízöntő

A pénzügyeiben is használnia kellene a megérzéseit és vissza kellene fognia a "bánatvásárlásait", mert hónap végére szűkös helyzetbe hozhatja magát. Meg kell tanulnai beosztani a pénzt! Májusban a főnökei végre felfigyelnek különleges tehetségére, megkapja azt az esélyt, amire már régóta várt. Éljen vele!
 
Halak

Újra és újra elköveti azt a hibát, hogy a rossz pénzbeosztás miatt anyagi szükséghelyzetbe hozza magát. Írja kiadásait és készítsen költségvetést, hogy ne legyenek hónap végén anyagi problémái. Májusban esélye lesz arra, hogy több pénzt keressen, halgasson a megérzéseire, ne gondolkodjon túl sokat, cselekedjen hamar. Kreatív, művészi tevékenységeivel is pénzt kereshet. Amit eddig csak hobbiként űzött, váratlanul anyagi profitot is termel.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)