Jump to content

Májusi szerelem horoszkóp 1. rész

2017. 04. 27. 12:21


Úgy ahogyan májusban megújúl és kivirágzik a természet, úgy a lelkünk is virágba borul. Ugyanez elmondható az emberi kapcsolatokról, kivirulunk, vágyunk a szerelemre, a kalandokra.

Kos

Tombolnak a vágyak, mindent bele adsz, mindent megteszel a szerelemért. Ha kell utazol érte, miatta, vagy lebeszéled a lábáról a kiszemeltet és meglásd, meg is lesz az eredménye! Hálás is szerelmed mindenért, cserébe gondoskodó szeretettel vesz körbe. Egyet azonban nem árt vele még az elején tisztázni: téged nem lehet kalitkába zárni, megkötni, mert akkor minden csodának vége, és a kapcsolat végét jelentheti.

Bika

Nehéz helyzetbe kerülsz májusban, titkos kapcsolat részese lehetsz, érkeznek a csábítások, majdhogynem kivédhetetlenül! Váratlanul jelenik meg az életedben valaki, aki attól sem riad vissza, hogy te már tartós, stabil kapcsolatban éls. Nem biztos, elé erős leszel visszautasítani őt, hisz az élet örömei vonzóak, s te igazán a szerelem gyermeke vagy - talán neked a legnehezebb ezekre nemet mondani! A félelmek, az önbizalomhiány visszatarthat a félrelépéstől, neked kell döntened. Higgy magadban, s éld meg, amit meg kell élni!

Ikrek

Tombol benned az energia, amely a szerelmi életedre is hatással van. Nem lehet nem észrevenni! Mindenki látja különlegességedet, pezsgésedet, ugyanakkor sugárzó bölcsességedet. Ezek a tulajdonságok vonzóak az ellenkező nem számára, ne csodálkozz tehát, hogy sorban állnak a kegyeidért! Akad is köztük olyan, aki neked való, pont olyan extrém igényekkel rendelkezik, amilyenekkel te is. A kegyeidet csak olyan ember nyerheti el, aki tisztában van szabadságvágyaddal. Te sem tűröd a kötöttséget, mert ha ezt érzed egy kapcsolatban, rögtön véget is vetsz neki.

Rák

Gondoskodó és együttérző vagy, ami erősíti köztetek a köteléket. Társad értékeli ezt és mindent megtesz cserébe, hogy boldog légy mellette. Nem esik nehezedre sütni-főzni, otthont teremteni, az ágyba vinni szerelmednek a reggelit, aki viszonzásképp elkényeztet, minden földi jóval ellát. Amennyiben már közös lakásban éltek, ne vidd túlzásba a szereteted kinyilvánítását, mert könnyen lehet, hogy ez már sok neki, ügyelj az egyensúlyra és hogy megadd neki a kellő szabadságot, nem kell minden percéről elszámoltatnod, és minden szabadidődet vele töltened. Meglátod, hálás lesz érte!

Oroszlán

A szenvedélyes és vad oroszlánok tudnak néha érzékiek lenni és lágy, finom érzéseket, szeretetet is belevinni egy kapcsolatba. Májusban a szokásosnál érzékenyebb leszel, könnyebben hangolódsz a párodra. Szervezzetek romantikus programokat, hétvégi utazást, ahol csak egymásra figyeltek. Kényeztessétek egymást, de a nagy beszélgetéseket ne erre az időszakra ütemezd, mert rossz vége lehet.  

Szűz

Több hódolód is van, többen álmodoznak rólad, és a merészebbek ezt a tudomásodra is hozzák, azonben te most valami egészen másra vágysz. Nem szeretnél szerelmi kalandokba bonyolódni egy kezdődő kapcsolat nehézségeivel bajlódni. Tele vagy ötletekkel, nyitottsággal, a világ felfedezése kihívásként előtted – de nem a szerelemben. Elképzelhető, hogy májusban még a meglévő kapcsolatodat is felrúgod a szabadságod érdekében, kivéve, ha már régebb óta együtt éltek, ahol már a harmónia megteremtődött.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)