Jump to content

Májusi szerelem horoszkóp 2. rész

2017. 04. 28. 21:06

A  májusban nem csak a természet újul meg, de mi magunk is érezzük, hogy pezseg a vérünk, szenvedélyesebbek vagyunk, mint általában, és elképesztő módon vágyunk a szerelemre. A kapcsolatokban is érezhető a változás, van ahol sikerül egy szinttel feljebb lépni, de van, ahol a szabadság iránti vágy erősebb, mint az elköteleződés és ez pontot is tesz a végére.


Mérleg

Ahhoz, hogy visszatérjen a magabiztosságod, pozitív visszajelzésekre lenne szükséged. Mosolyogj, akkor ellenálhatatlan vagy és máglátod mennyi bókot fogsz kapni, ami helyre billenti az önbizalmadat. Egy kis flört mindenki lelkének jót tesz, még akkor is, ha otthon a párja vár rá. A régóta párkapcsolatban élő mérleg szerelmi életébe új, pozitív fordulat következhet be, ez lehet akár egy eljegyzés is. A párod tudja, hogy mire van szükséged, hisz mindenkinél jobban ismert.

Skorpió

Türelmetlenséged és szenvedélyes kitöréseid ellenére a szerelmi életedben minden rendben van. Bármit szeretnél, most megkapod. Párod odafigyelése, szeretete, kedvessége oldja a benned lévő feszültséget. Vigyázz rá, próbáld viszonozni a kedvességét, a törődését, mert nem minden bokorban találni hozzá hasonlót. Tartsd észben a mondást, miszerint megszerezni könnyő, de az igazi kihívás megtartani valakit!

Nyilas

Igen sok hódolód lesz májusban, azonban a szabadság iránti vágyad erősebb, minthogy egy tartós kapcsolatban "unatkozz". Azonban ha már régóta egyedülálló vagy, megérhet benned a gondolat, hogy talán hosszabb távon is vállalnád az elkötelezettséget, még az esküvőn és a családalapításon is elgondolkodsz. Már csak a megfelelő partnert kell megtalálnod hozzá. Talán a sok hódoló között ő is ott van, csak figyelmesnek kell lenned. Nem minden a külső, adj esélyt annak is, aki első látásra talán nem az eseted, de lehetséges, hogy épp a humorával fog levenni a lábadról, ami ugye ránézésre nem látszik. Még egy intelem májusra: tarts kordában a hangulatingadozásaidat mert minden területetn hátrányt jelent.

Bak

Aki el szeretné nyerni a szerelmed, annak kedvesnek és figyelmesnek kell lennie, de aki hosszú távra tervez veled, annak fel kell kötnie az alsóneműt. Májusban ugyanis benned is tombol a szabadságvágy, az újra, izgalmasra, különlegesre, változatosra való igény. Nemhogy elköteleznéd magad, de ledobod a szabadságodat gátló kapcsolatokat is a hátadról! Tehát aki meg szeretne tartani téged, annak el kell engednie! A titkos szerelmek, viszonyok ellen nem lázadsz annyira, mint a nyilvános, tartós kapcsolat ellen, eppen amiatt, hogy nem kell felelősséget vállalni, izgalmas a bújkálás.

Vízöntő

Májusban nem tudod elkerülni a szerelmet. Képtelenség ellenállni az előző életből jövő, karmikus találkozásoknak. Ezek rendeltetésszerűek, túl kell "esni" rajta. Ne tiltakozz ellene, hisz nagyon sok szép történést, komoly és ugyanakkor hasznos, felfedezésekkel, újdonságokkal teli beszélgetéseket hoznak, melyekből nem csak profitálsz, de melyek az önbecsülésedet is fokozzák. Ne akarj magadhoz láncolni senkit - pláne ne a múltból - hisz a szerelem alapja a szabadság.

Halak

Végre elvonulnak a viharfelhők, amelyek beárnyékolták a szerelmi kapcsolatod. Végre boldognak érzed magad, alig várod, hogy szerelmednek, párodnak az ágyba vihesd a reggelit, gondoskodhass róla, kedvében járj. Májusban sok szép helyre eljuttok, élvezzétek egymás társaságát, hisz az utóbbi időben mindketten megharcoltatok azért, hogy végre egymáséi lehessetek. Ne maradjanak el az érzelmes nagy beszélgetések, van mit bepótolni.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)