Jump to content

Csernus-féle horoszkóp 1. rész

2017. 05. 14. 22:36



Első olvasásra viccesnek tűnhet és nevetsz rajta, azonban minden szava igaz. Ha ismered Csernus doki stílusát, tudhatod, hogy kegyetlen, de őszinte. Elnézést, ha valakit megbántottunk!

Kos

Temperamentumos vagy, aki nagyon céltudatos: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. A legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög, gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Fejjel mész a falnak, viszont nem kell félteni, mert kemény a fejed.

Nagyon vágysz a szeretetre, de te magad nem nagyon tudsz szeretni. Az a legfontosabb, hogy meglegyen minden anyagi és érzelmi háttered; csodáljanak téged, a szépségedet, és a baromi nagy arcodat. Ettől érzed magad jól, ez tesz boldoggá. Buksz a gyengén fejlett személyiségekre, a szerelmedtől is azt várod, hogy csodáljon téged és megadja azt, amire szükséged van.

Bika

Kreatív és kitartó vagy, ugyanakkor gyakorlatias és gyakran földhözragadt. Az elért eredményeidet sokan irigyelik, de persze senki sem hiszi el neked, hogy megdolgoztál értük. Hirtelen haragú vagy, s beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre: a számodra a világon minden csupán a szemeid előtt lobogó piros rongy.

A tökéletességet keresed, épp ezért az érzelmek terén gyakorlatilag állandóan vesztésre állsz. Ha valakit mégis magadhoz méltónak találsz, az többnyire képtelen elviselni téged és hamarosan faképnél hagy.

Ikrek

Nagyon intelligens vagy, óriási beleérző és befolyásoló képességgel, szárnyaló fantáziával. Az elképzeléseid, jó ötleteid megvalósítását képtelen vagy egyedül véghez vinni, szükséged van valakire, aki melletted áll. Ha nincs ilyen segítő partnered, tovább lépsz és hagyod a megvalósítást.

Kiváló beszélgető partner vagy, tájékozott az élet minden területén, de mély ismeretekre nem teszel szert semmiben. Pénzügyek terén meglehetősen sóher vagy, az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt.

Miközben szilárd meggyőződésed, hogy te vagy a főnyeremény, nem vagy szerelmes típus: csak a hódítás érdekel a szerelemben, és ha célt értél, le is lépsz. Neked valaki olyan kell, aki rövid pórázon tud tartani, és elnézi, hogy folyton másoknak udvarolgatsz, flörtölsz. Kissé nárcisztikus személy vagy.

Rák

Kiváló a szervezőkészséged, de a megvalósításban, kivitelezésben már nem vagy hajlandó részt venni, úgy gondolod, hogy erre valók a munkatársak, vagy a családtagok.

Igazi családcentrikus embernek hiszed magad, aki együtt érző és megértő mások problémáival. A legfontosabbak számodra a gyerekek, a család, a közös családi vacsorák, a szeretet, stb. Nem vagy az a kimondott vezéregyéniség, inkább amolyan ideális beosztott, ezért aztán odahaza, a családon vezeted le az indulataidat és mindig tiéd az utolsó szó.

A Rák mindig tartozni akar valakihez: Számodra elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül élj, ezért aztán mindent meg is teszel azért, hogy rátukmáld magad másokra, akár vevők rád, akár nem.

Oroszlán

Ami már kisgyerek korod óta a legjobban megy: másokat az orruknál fogva vezetni. Mindig a legjobb akarsz lenni, és ezért mindent meg is teszel, akár tisztességes, akár nem. A versengés és persze a vetélytársak eltiprása veled született tulajdonság.

Született vezetőnek képzeled magad, azonban a többiek úgy gondolják, hogy egy idióta vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos és kötekedő. Hiú vagy arrogáns és képtelen vagy elviselni a kritikát.

A partnered jobb, ha megszokja, hogy mindenről határozott véleményed van és magasról teszel arra, amit ő akar. Sokszor nem vagy képes kordában tartani az érzelmeidet, indulataidat, de könnyedén túllépsz hirtelen támadt haragodon,

Szűz

Reménytelenül földhözragadt vagy: te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Munkában pontos és precíz vagy, mint a német ipar… azaz egy tipikus sztahanovista, hiszen másra sincs igényed és lehetőséged, mint órákig szöszmötölni apró és jelentéktelen dolgokkal. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben.

Egyetlen egy dolog van, ahol képes vagy elrugaszkodni a földtől, és mindent alaposan összekuszálni, az pedig a szerelem. Te vagy, aki azt gondolja, hogy ha megházasodik, azzal teljesítette a kötelességét. Ezért családot és gyerekeket akarsz már mindjárt a második randin. A Szüzekből jó politikusok és kerítők lesznek.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; blikkruzs; fotó: pixabay.com; FreeDigitalPhotos.net)