Jump to content

Csernus-féle horoszkóp 2. rész

2017. 05. 15. 21:58



Első olvasásra viccesnek tűnhet és nevetsz rajta, azonban minden szava igaz. Ha ismered Csernus doki stílusát, tudhatod, hogy kegyetlen, de őszinte. Elnézést, ha valakit megbántottunk!

Mérleg

A mérleg képtelen megbírkózni a valósággal, formálható, befolyásolható, művész típus. Nem szereted a döntéshelyzeteket és a véleménynyilvánítást mások előtt. Nehezen döntöd el, mit is gondolj valamiről, viszont kapható vagy bármilyen marhaságra, ha nem a te ötleted.

Nem tartozol a szerencsés csillagjegyek közé, esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz szinte nulla. Nem vagy vezető típus, főnkökként elég tutyimutyi vagy, azonban a beosztottaid szeretnek, de ez csak azért van, mert könnyen palira vehetnek.  

A legtöbb Mérleg nő igazi nő, aki szereti a szép ruhákat, igényesek, főleg mások zsebének kárára. A Mérleg férfi szereti, ha elcsábítják, ugyanis nehezen kezdeményez.

Skorpió

Titokzatos vagy, csöndes, érzéki és érzékeny, sunyin ravasz és cseppet sem megbízható. Nem szeretsz reflektorfényben lenni, inkább a háttérből kevered a kártyákat. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. Nem követed el többször ugyanazt a hibát, mert figyelemmel kíséred, mint esnek pofára embertársaid. Szólni persze egyiküknek se szoktál, legfeljebb utólag, és csak akkor, ha kikérik a véleményed. Nem szereted, ha belebeszélnek a dolgodba.

A szexualitás a gyengéd, ugyanakkor reménytelenül neurotikus vagy, aki a legapróbb hülyeségeken is megsértődik, és a olyankor kiengesztelhetetlen. Évekig csak a sebeidet nyalogatod, ha a partnered lapátra tesz és ilyenkor következő próbálkozónak semmi esélye sincs.

Nyilas

Ha valaki a barátjának nevez, nem szállsz le róla és folyton a nyakán lógsz. Barátaid bármikor kopogtathatnak az ajtódon, mindig örömmel fogadod őket. Mindig kész vagy ismereteid bővítésére, látóköröd kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére.

Fontos számodra az anyagi biztonság, a jólét, ugyanakkor szárnyaló gondolataid, fantáziád felülemelhetnének az anyagi dolgokon, mert lelkes vagy és optimista, de csökönyösen a szerencsére hagyatkozol.

Erőteljesen szabadságvágyó vagy, fontos számodra hogy legyen elég mozgástered és megmaradjon a függetlenséged. Te vagy a szingli, egyéni vállalkozó ideáltípusa.

Párodnak el kell viselnie különcségeidet, valamint, hogy mindig az állítólagos barátaiddal lógsz, vagy valahol máshol bulizol.

Bak

Az anyagiakat munkával szerzed meg, ritkán hagyatkozol szerencsédre, vagyis konzervatív vagy és félsz a kockázatvállalástól. Számodra az élet állandó küzdelem, de reméled, hogy tartós, szívós munkával komoly eredményeket tudsz elérni.

A többi emberrel szemben pesszimista vagy, és bizalmatlan, mindig mindenkit vizsgáztatsz, ezért aztán ne is csodálkozz azon, hogy az emberi kapcsolataid egyike sem éppen sikertörténet. Kitartó vagy, céltudatos és megvesztegethetetlen. Munkamániás törtető vagy, számodra minden a karrier, az előrejutás.

A Bak férfiak konzervatív gondolkodásúak, míg a Bak nők merészen vágnak bele a kalandokba. Nehezen nyílsz meg, de akit egyszer bizalmadba fogadsz, azzal nagyon őszinte vagy, amire legtöbbször rá is fázol.

Vízöntő

Egy álomvilágban élsz, és végtelenül naiv vagy, a realitásokhoz nincs sok közöd, nehezen nősz fel.

Felnőttként olyat keress, aki legalább az egyik talpával hozzáér néha a földhöz, különben a kapcsolatotok olyan lesz, mint egy lufi a szélviharban. Nagyon nagy a függetlenségvágyad és ezt másoknak is tiszteletben kellene tartani. Nagyon szeretethiányos vagy, igényled azt és ha nem kapod meg, ordítasz, és törsz-zúzol, mint egy gyermek.

A számodra ideális munkahely, ahol egész nap járathatod a szádat, és gyakorlatilag semmit se kell csinálnod.

Halak

Alapjában emocionális beállítottságú vagy: intuíciókra és megérzésekre hagyatkozol, szélsőséges hangulatváltások jellemeznek, egyszer lelkes vagy és vidám, máskor depressziós. Könnyen befolyásolható vagy, de csak a nálad erősebb akaratú emberek által. Nehezen nyílsz meg az emberek előtt, ami kiismerhetetlenné és ez által rendkívül ellenszenvessé tesz. Te vagy a klasszikus "meg nem értett ember", ami tovább vágja alattad a fát.

Művészi hajlamokkal is ámítod magad, mivel gyötör az önkifejezés igénye, de önbizalomhiányban szenvedsz.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; blikkruzs; fotó: pixabay.com; FreeDigitalPhotos.net)