Jump to content

Horoszkóp szerinti feleség-rangsor 1. rész

2017. 05. 25. 19:28

Ki a világmindenség legjobb asszonya és felesége? Íme, a horoszkóp szerinti rangsor.

12. hely: Skorpió

A Skorpió feleség varázslatosan szép, hihetetlenül vonzó, bámulatosan okos, ugyanakkor ő a legrosszabb feleség. Hiszen az a férfi, aki egy ilyen, látszólag tökéletes hölgyet feleségül vesz, önként hajtja fejét rabigába. Egy ilyen feleséggel megjelenni kétségtelenül megtisztelő és irigylésre méltó, azonban mire a férfi kitanulja nehéz jellemének csínját-bínját, már valószínűleg megőszült, de talán meg is kopaszodott, impotenssé vált és már biztos régen nyugdíjas.

11. hely: Halak

Egy Halak feleség olyan, mint egy örökbe fogadott kiscica. Tüneményes és szórakoztató, de haszna aztán nem sok. Amikor a Halaknak éppen jó kedve van, valóban egy szeretnivaló, szeretetreméltó, bújós kiscica, az erősebb nem képviselői képesek a legfanatikusabban függeni a Halaktól.

10. hely: Oroszlán

Csak a legbátrabbak kezdenek ki egy nagyravágyó Oroszlánnal. Az Oroszlán-feleség nem éri be akármivel: övé a legszebb ékszer, a legjobb gépkocsi, mindenből a legeslegjobb kell neki, aminek ugye ára van. Egy oroszlán feleséget anyagilag bírni, nem minden férjnek sikerül. Jól gondolja meg a vele való házasságot!

9. hely: Nyilas

A Nyilas feleség maga a Sátán! Minden és csak az, amit Ő akar, ahogy és amit Ő mond, az, és csak az lesz, mindig és mindenkor. És, hajj, csak egyszer próbálj nem engedelmeskedni! A pokol tüzei nyaldossák talpad, életed végéig.

8. hely: Ikrek

Az Ikrek a legveszélyesebb feleség-fajta! Kutat, nyomoz, leskelődik, hallgatózik, előtte semmi sem marad rejtve, jobban teszed, ha nem is próbálkozol. Éles látásával mindent észrevesz.

7. hely: Kos

Nagyon érdekes feleség-típus. Ő a legjobb, ami egy férfi életében történhet; és erről a Kos-feleség 100%-ig meg van győződve! Az utolsókig képes küzdeni, de a férj fog hozzá alkalmazkodni és nem fordítva. Igaz, ez utóbbi javára történik mindez.

6. hely: Mérleg

Álom feleség a Mérleg, hiszen kiváló szakács, nagyon szép és jó szerető. Igen ám, de csak azokon a napokon, amikor épp kedve tartja. Ha épp bal lábbal kelt, vitázik, hisztis, kötekedő, vagy épp némaságba burkolózik és senki nem tudja kideríteni, hogy épp miért duzzog.

Folytatjuk.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; ketkes.com; kép: pixabay.com)