Jump to content

Horoszkóp szerinti feleség-rangsor 2. rész

2017. 05. 26. 19:19

Ki a világmindenség legjobb asszonya és felesége? Íme, a horoszkóp szerinti rangsor.

5. hely: Szűz

Nagyszerű társ, a legjobb barát és bajtárs, ő a Szűz-feleség. A kapcsolat vezéralakja, a saját elképzelse szerint irányítja, formálja, alakítja a házasságát.  Formálisan természetesen a férj a családfő, azonban amikor felelős döntést kell hozni, ő lép a színre és dönt. És ha a leánykéréskor netalántán azt a választ kapod, hogy „Gondolkozom.”, akkor ott már nincs miért izgulni, nem lesz belőle házasság.

4. hely: Bika

Egy Bika hölgyet feleségül venni csak akkor éri meg, ha gazdag és kellően vicces vagy. Ha nem rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal, ő addig noszogat, és hajt, amíg sikeres férfit nem farag belőled. A nagy átalakítás közben lehet, hogy kialszik a láng, azonban ha kellően kitartó vagy és viccesen állsz a dolgokhoz, akkor nincs más hátra, mint előre!

3. hely: Bak

Csak ideális férfi lehet egy ideális nő társa, ez teljesen magától értetődő. A Bak partnerválasztásánál a fő szempont a haszonelvűség és a használhatóság és nem valamiféle szerelem. És ha egy Bak téged egyszer kiválasztott, akkor megütötted a főnyereményt: életed végéig szerencsés leszel.

2. hely: Vízöntő

A Vízöntő feleség egy örök-fiatal, életvidám légies és nagyon finom teremtés, minden férfi álma. Azonban ezt az álmot beteljesíteni nem egyszerű, nem kevés állhatatosságra lesz szükséged hozzá, ugyanis egy Vízöntőt oltár elé vezetni, nos, nem a legegyszerűbb feladatok egyike.

1. hely: Rák

Egy Rák számára a család a legfontosabb. Erre a feleségre nem lehet panasz. Egyszerre szép, okos és kellően házias, sőt, még a férj családját is imádja. Már-már álomszerű. És hogy miért nem teljesen? Számára a család a fő. Amennyiben elfelejted a családi kötelezettségeidet, azért nagyon megbűnhődsz! Tehát ha feledékeny vagy, érdemes minden évfordulót, alkalmat, név- és születésnapot feljegyezned, mert mindegyikhez családi esemény is kapcsolódik és erről megfeledkezni súlyos vétek.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)