Jump to content

Szerelmi horoszkóp júniusra - 1. rész

2017. 05. 30. 20:22


Mit ér a nyár szerelem nélkül? Az évszak első hónapja több csillagjegynek is szerelmet hoz. Például a Rák a barátai révén ismerkedik meg valakivel, aki rögtön leveszi a lábáról, de a Szűz sem menekül, szerelembe botlik júniusban.

Kos

Ahogyan az élet más területein, a szerelmben is mindent megkap, amire vágyik. Rendkívül jó passzban vagy a nyár közeledtével. Tele életerővel, lendülettel, érzékiséggel, s mindemellé még rengeteg mondandód van, nem lehet melletted unatkozni. Meséidnek, szórakoztató nagyotmondásaidnak senki nem tud ellenállni. Nem csak nagyon szép, csinos, divatos és különleges vagy, de emellett komolyság is sugárzik belőled. Nehéz neked ellenállni, a kisugárzásod rabul ejti az ellenkező nemet, de vigyázz! Könnyen fodul a kocka, ha nem vagy elég éber te esel csapdába és lángra lobbant egy idegen, de nem nagyon ellenkezel, önként omlasz majd a karjaiba.

Bika

Ragyogsz és ezzel megbabonázol mindenkit. Nem csak nagyon szép vagy, ami bensődből fakad, de nagyon csinos és divatos is. Extrém, vagány, most nyoma sincs a földhözragadtságodnak – mézesmadzagod elhúzod a másik nem előtt. Ehhez még plusz hab a torán, hogy okos vagy, higgadt és lelkiekben is igen felkészült vagy. Minden sejted, minden porcikád szerelemre hív. Elképzelhető egy titkos szerelem kibontakozása, amely egy előző életbeli találkozás hozománya.

Ikrek

Rengeteg hódoló vesz most körbe, képtelen vagy ellenállni a bókoknak, annak, hogy a figyelem középpontjába kerültél. Vágyol a szerelemre és meg is kapod, hisz megteszel érte mindent. Nem csak szép vagy és kívánatos, de a lelki tartalom mellett hirdeted a szabadságot is, mely még vonzóbbá tesz. Ez nem jelenti azt, hogy szabad is maradsz! Olyan kapcsolatot is bevonzhatsz, ahol az illetőt már ezer éve ismered, s rájössz, hogy épp őt keresed. Ne ijedj meg a helyzettől, adj esélyt a dolognak!

Rák

Barátaid révén találkozhatsz valakivel, aki amint meglát, egyből szerelmes lesz beléd, s ez az érzés kölcsönös is lehet. Talán már előző életeitekből is ismeritek egymást, azért sem tudsz nemet mondani - mintha egy ütemre mozdulnátok, lendülnétek. Sok a közös bennetek, befejezitek egymás mondatait, kitaláljátok egymás gondolatait. Mintha mindig is ismertétek volna egymást. Ritka az ilyen egymásra találás! Ha párkapcsolatban élsz pároddal is fellángolhat újra a régi szerelem, egymást megint felfedezve! A köztetek levő érzelmi mélység és az együtt töltött idő még a hétköznapi nehézségeket is könnyedén legyőzi. 

Oroszlán

Ha akarod, akkor a lábad előtt hever a világ. És miért is ne akarnád? Különleges kisugárzásodra, elegáns, most mégis extrém modern vonalat képviselő stílusodra felfigyelnek. Igaz, hogy a flörtölés és a laza, könned kapcsolat híve vagy, de most akár még hosszú távú kapcsolatot is bevonzhatsz - valaki nagyon különleges és vonzó neked.

Szűz

Nem tudod elkerülni júniusban a szerelmet, akár mennyire is tiltakozol ellene! Itt az ideje a lélek mélységeiben, a testi örömök csodáiban megmártóznod! Ezek nagy hatással vannak rád - elkerülhetetlenül újjászületési folyamatodban vagy, ahol a racionális észnek nem sok helye van, annál inkább a szívnek, az emberségnek. Nincs kizárva, hogy mindez külföldön, akár egy nyaralás alkalmával érint meg, vagy ha itthon talál el Ámor nyila, akkor egy továbbképzésen, egy táborban avatnak be. Ne állj ellent az Életnek, ne akarj mindent kézben tartani!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; femcafe.hu; kép: pixabay.com)