Jump to content

Szerelmi horoszkóp júniusra - 2. rész

2017. 05. 31. 19:04

Nyáron szerelmesnek kell lenni! Erre több csillagjegynek is esélye van. A Nyilas és a Bak megkapja a vágyott szerelemet, azonban míg a Nyilasnak nyári kaland ígérkezik, a Bakra élete szerelme találhat rá, akár a munkáján keresztül. Járj nyitott szemmel!

Mérleg

Ne hozzon zavarba, hogy akárhol megjelensz, mindenki tégeg csodál, senki nem tudja levenni rólad a szemét. Élvezd a helyzetet! Hiszen tudat alatt ez a célod, ezért találod meg a legextrémebb ruhákat, a különleges ékszereket, ezért viselkedsz olyan feltűnően, szerelemre csábítóan! Meg is van az eredménye. Ha kapcsolatban élsz, párod is újra felfedezhet, ami talán a legnagyobb öröm számodra, hisz igaz, hogy szeretsz flörtölni és jól esnek a bókok, de te nagyon is hűséges vagy.

Skorpió

Rossz hír a Skorpiónak: júniusban ne számíts semmi jóra! Keménységed, ugyanakkor a szélsőséges lágyságod váltakozása oly ijesztően hatnak a másik nemre, hogy menekülnek előled a kiszemeltek. Hiába vágysz a tiszta és őszinte szerelemre, az összetartozásra, ha a hiúságod útját állja annak, hogy az légy, aki valójában vagy! Mi lenne, ha megpróbálnád legyőzni ezt a tulajdonságod és meglátod onnantól fogva senki nem akar már menekülni mellőled.

Nyilas

Szép, csinos, mosolygós, különleges, megbízható vagy, Te vagy a tökéletes partner. Ezzel a kisugárzással és életigenléssel hamar meg is kapod amire, akire vágysz, de légy óvatos, mert elképzelhető, hogy ha valami ennyire egyszerű, annak van valami hátulütője. Úgy tünhet tökéletes partnerre leltél, azonban egy mélyről fakadó szenvedélyes birtoklási vágy tönkre teheti az idillt és a párod amint ezt megérzi gyorsan le is lécel.

Bak

Elérkezett a várva várt szerelem, de  nem is akármilyen, hanem a NAGY, testi-lelki szerelem. Meglehet, hogy munkádon keresztül ismered meg azt a szerencsést, aki rád talál, ami kezdődhet egy abszolút semleges beszegetéssel is. Légy tehát nyitott és ne a külső alapján ítélj! Sose lehet tudni, kit szánt nekünk a sors.

Vízöntő

Egy külső szemlélő azt hihetné, hogy boldog vagy, mosolyogsz, ragyogsz, bókolnak neked, azonban a látszat csal. Szíved szerint sírnál, de ez nem a párod hibája! Túl nagyok a vele szemben támasztott elvárásaid, nehéz neked megfelelni. Nincs tökéletes kapcsolat! Engedd el az álmaidat és koncentrálj a jelenre, fogadd el a párod olyannak amilyen, amiért bele szerettél, vagy ha ez nem megy, tedd fel a kérdést magadnak: van-e értelme a kapcsolatotoknak?

Halak

Ne próbálj meg se szebb, se jobb lenni, ne akarj többnek látszani, mint aki vagy! Ha már több éve párkapcsolatban élsz, s bízol a társadban, tudod, hogy úgy szeret, ahogy vagy. Hálád felé egy ismét fellángoló szerelemben mutatkozhat meg, még nagyobb mélységet megélve, mint ami eddig volt.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; femcafe.hu; kép: pixabay.com)