Jump to content

Csillagjegyed elárulja, milyen barát vagy - 1. rész

2017. 06. 05. 18:28

A barátság egy életen át tartó kapcsolat. Lehet, hogy nem találkoztok, vagy beszéltek napi szinten, de amikor végre együtt vagytok, mindent ott folytatódik, ahol abba maradt. Nehéz igaz bartátot találni, olyat, akiben nem csalódik az ember és akire minden helyzetben számíthat. A horoszkópodból kiderül, milyen barát vagy és neked milyen emberre van szükséged.

Kos

Ideális barát vagy, nagyon őszinte, impulzív, megbízható és spontán. A legjobb barátod mellett feltétel nélkül kiállsz – akkor is, ha tudod, éppen nincsen igaza… Képes vagy küzdeni is a barátságért. Olyan emberre van szükséged, aki türelmesen meghallgat, akinek őszintén elmondhatod a problémáidat, akinél „leteheted” gondod, bánatod. Mivel  nem viseled jól a kritikát, fontos, hogy óvatosan tálalja azt, ha eltérő véleménnyel vagytok valamiről ne támadó jelleggel adja elő a saját elképzeléseit.  
Nem szereted, ha valaki folyton csak bólogat, kell, hogy legyen saját véleménye, ugyanakkor óvatosan válogatja a szavakat, hogy meg ne bántson, merjen veled vitatkozni, ugyanakkor szelíd, békülékeny, kiegyensúlyozott.

Bika

Életen át tartó baráti kapcsolataid vannak, de van köztük egy-kettő, amelyet már csak megszokásból tartasz fenn. Olyan emberre van szükséged, aki kitart melletted, jöjjön bármi. Őszinteség, rendkívüli összetartozás, ez az, ami meghatározza a barátságaidat. El kell fogadnia, hogy birtokba veszed. Nem bírod magad körül a pesszimista embereket, ünnepelnie, örülnie kell az életnek – veled együtt! Az igaz barát az őrült ötleteivel kirángat a letargiádból, mindig kapható egy ki mókára, csak hogy felvidítson.

Ikrek

Sokat vitatkoztok ugyan, de ettől még nagyon jó barátok vagytok. Sok bennetek a közös, nyitottak vagytok, naprakészek, elfogadóak. Olyan emberre van szükséged, aki megért, és kiegészít. Mindig tud újat mutatni neked, gyakran elmélkedtek az élet értelméről és közel áll hozzátok a spiritualitás. Nem szereted, ha valaki állandóan meg akar győzni az igazáról, idegesít, ha jobban akarja tudni a dolgokat mint te. Óvakodj attól a "baráttól", aki mindig az árral halad, és nem áll ki melletted.
Aki az igazi barátod, annak távolságra van szüksége. Néha hetekig nem látjátok egymást, nem is beszéltek, és mégis összetartoztok.

Rák

Feltétele nélkül és nagyon tudsz szeretni, de hamar megbántódsz, megsértődsz. Olyan emberre van szükséged, aki megértést mutat és tudja kezelni az érzelmi kitöréseidet, és képes kirángatni a depiből, ha úgy adódik. Ne foglalkozz olyanokkal, akik barátodnak nevezik ugyan magukat, de a karrierépítésük miatt soha nincs idejük a barátságra. Ha mégis időt szán egy találkára, eláraszt a problémáival és nem érdeklődik felőled. Az igazi barátod támaszod a csalódásokban és vereségekben, és felépíti az önbizalmadat.

Oroszlán

Szerencsés, aki veled barátközik, mert igazi jóbarát vagy: szívélyes, életvidám, aki felépít, bátorít, motivál másokat, önbizalmat ad nekik. Néha túl sokat adsz, túl sokat segítesz, ami előbb vagy utóbb veszéllyé válhat a baráti kapcsolat számára, mert kiegyensúlyozatlanná válhat a kapcsolat. Mivel szeretsz nevetni, olyan baráttal érzed jól magad, aki humoros és érti a vicceidet, aki veled együtt minden parti középpontjává válik. Legjobb barátoddal/barátnőddel minen nap kaland, őrült ötleteket hajtotok végre, felszabadultak vagytok egymás társaságágan, bolondoztok és próbáljátok nem komolyan venni az életet. Nem szereted, ha valaki kihasznál, élősködik rajtad.

Szűz

Nehéz hozzád közel férkőzni, bizalmatlan vagy, nehezen nyílsz meg mások előtt. Azonban ha valaki elég kitartó és bizonyítja barátságát, azzal nagyon segítőkész, hű és gondoskodó ember vagy, amit olykor sajnos minden óvatosságod ellenére ki is használnak. Olyan barátra van szükséged, aki érzelmeket mutat, mély megértést tanúsít irántad. Fontos, hogy a pénz nem befolyásolhatja a barátságotokat, mert hamar tönkre teszi egy kölcsön, vagy egy tartozás a kialakult kapcsolatot. Aki az igazi barátod, annak erősnek kell lennie. Bátorságot ad neked érzelmeidhez, megerősít spiritualitásodban és kreativitásodban a fantáziájával.

Folytatjuk.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com)