Jump to content

Csillagjegyed elárulja, milyen barát vagy - 2. rész

2017. 06. 06. 21:26

Milyen barát vagy, ha mérleg a csillagjegyed? Kivel ne bartákozzon egy Skorpió? Horoszkópod elárulja.

Mérleg

Sok jó ismerősöd, de kevés igazán jó barátod van. Falat emelsz magad köré, amelyet nehéz átugrani. Az igaz barátokat még gyerekkorodból hozod, ahogy egyre idősebb leszel, úgy vagy egyre zárkózottabb. Kellemes munkatárs vagy és segítőkész "ismerős", de nem mélyíted el túlságosan a frissen szerzett kapcsolataidat.

Olyan emberrel barátkozol szívesen, aki tekintettel van sajátosságaidra, különben visszariadsz. Tudnia kell elszántságával irányítania és vezetnie téged. Különben kapcsolatotok felületes marad, és nagy csalódáshoz fog vezetni. Nem szereted a hízelgést, az állandó dícséretet, bókolást, úgy gondolod hátsó szándékkal közelednek így az emberek.

Skorpió

Baráti kapcsolataid komplikáltak. Aki barátodnak nevezi magát ill. fordítva, annak igencsak fel kell kötnie az elsóneműt! Kíméletlen vagy vele, a szemébe mondod az igazságot, még ha fáj is és esetleg megbántod vele. Olyan barátra van szükséged, aki feltétel nélkül kitart melletted. Együtt kell küzdenie, szenvednie, győznie veled. Nem szabad titoknak lennie köztetek, őszintéknek kell lennetek egymással. Gyakran egy új partner az oka annak, hogy egy ilyen barátság tönkremegy. Ne bartákozz olyannal, aki csak az élet napfényes oldalait osztja meg veled, egy kevés szabadidőt, egy kis pletykát.

Nyilas

Barátságaidat a közös lelkesedés tartja fenn. Közös élményekre van szükségetek, mély eszmecserékre a világ nagy kérdéseiről, ahhoz, hogy ébren maradjon benned az érdeklődés. A barátod ne gyámkodjon feletted, ne okoskodjon, ne irányítson, legyen egymás számára mondanivalótok és tudjatok egymástól tanulni. Aki fölényben van veled szemben, aki hízeleg neked, és végül csalódást okoz az nem igaz barát. Hajlamos vagy áldozatul esni a képmutatásnak, ezért különösen vigyáznod kell. Ne fecséreld az időd olyan emberre, aki felsőbbrendűnek érzi magát, fennhéjázó, és óvakodj a gyenge embertől is, akik fontosságot és felvilágosodottságot mutat, amivel persze egyáltalán nem rendelkezik.

Bak

Gyerekkori barátaid vannak leginkább, hűséges lélek vagy, ha komoly, mély érzelmeiddel egyszer döntöttél egy ember mellett, akkor örökké hű maradsz hozzá. Mivel annyira hű és állhatatos vagy, ritkán történik meg veled, hogy a barátaid csalódást okoznak neked – ezt inkább szerelmi partnereid teszik meg…
Nem érzed jól magad a józan racionalista társaságában, talán azért, mert ez te magad vagy. A barátod inkább színt és könnyedséget kell hoznia az életedbe. Fontos, hogy előtte merj és tudj sírni is…

Vízöntő

Te vagy az ideális cimbora, akivel a legjobban lehet bulizni, szórakozni, jókat nevetni, akivel a legőrültebb szellemi magasságokba lehet felkapaszkodni. A közelségért, az emberi melegségért azonban egy barátnak vagy barátnőnek komolyan meg kell dolgoznia. A legjobb barátodnak/barátnőnek segítenie is kell, hogy az életedet meg tudd szervezni, szilárd, szolid alapokra helyezni. Ez elég nehéz feladat, mert csak ritkán engedsz beleszólást az ügyeidbe, ezért barátságaid gyakran felületesek maradnak, és előbb-utóbb ellaposodnak, csalódást hoznak. Barátodnak, barátnődnek motiválnia kell téged, különben végül is elhúzódsz tőle, ami minden kapcsolatot valamikor szétrombol.

Halak

Ha igaz barátra leltél, barátságod mély és tartalmas, emocionális és intellektuális szempontból egyaránt. A megfelelő ember képes felszínre hozni a benned rejlő csodálatos képességeket, intuíciódat, megérzésidet, tanácsaival biztos alapot ad a mindennapjaidnak, nem ábrándít ki, de segít biztos talajt találni, amikor úgy érzed, elsodornak az érzelmeid. Nem állod a fecsegést, a jópofáskodást, a hízelgést, és a hazugságot. Óvakodj azonban azoktól, akik túlzásokba esnek, áradoznak rólad.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)