Jump to content

Mi az életfeladatod a csillagjegyed szerint? 1. rész

2017. 06. 13. 20:46


A csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását. Ha felismerjük és teljesítjük az életfeladatunkat, akkor túl tudunk lépni önmagunkon, a személyiségjegyeink jelentette korlátokon, és szabadon tudunk dönteni a sorsunkról.

Kos

A Kos életcélja, hogy családjának becsületére váljon, hogy büszkék lehessenek rá. Ez az elsődleges élete első 40-50 évében. Nagyon sok erőfeszítést kíván ezen feladat teljesítése, azonban tüzes jegy lévén, hatalmas energiái vannak, így legtöbbször az első helyen, a legjobbak között végez, legyen szó tanulmányról, sportról, munkáról. Számítani kell rá, hogy egyszer minden Kos életében eljön a pillanat, amikor felébred benne a vágy a szabadság iránt. Elege lesz abból, hogy mindenütt és mindig csak harcoljon. Ez az az pillanat, amikor kiteljesedhet, és készen áll arra, hogy békét kössön a világgal és ne másoknak, hanem csak saját magának akarjon megfelelni.

Bika

Az anyagi javak bűvöltében él, gyűjtöget, kuporgat, spórol. Fontos számára a tárgyak birtoklása, az anyagi javak megszerzése,  megtartása. Ez a sorsa, mert valamikor a családja múltjában elveszett valami, és az ő feladata, hogy kiegyenlítse a veszteséget. Egyszer azonban eljön a pillanat, amikor megkérdezi magától: minek ez az egész? A sírba nem viheti magával a megszerzett javakat. A felismerés pillanatától készen áll arra, hogy kiteljesedjen, túllépjen a horoszkópja által kijelölt ösvényen. Megtanulja, mi az az elengedés, és ráébred, mi az, ami igazán fontos.

Ikrek

Az Ikrek számára a boldogság, ha barátok, ismerősök, családtagok veszik körül. Könnyen ismerkedik, ami jó érzéssel tölti el, lételeme a beszéd és a kommunikáció, ebben vezeti le az energiáit. Talán az ősei magányosan éltek, és azért kapta életfeladatul azt, hogy minél több emberhez kapcsolódjon. Tetszik, nem tetszik, át kell élnie az egyedüllétet, a magányt. Ha ezt megtapasztalja, kiteljesedhet, és ráébred, hogy önmagában is értékes egész.

Rák

A gondoskodó Rák mindenki búját-baját magára veszi, csak épp saját vágyait szorítja háttérbe. Állandóan „gondban” van, ez az életfeladata. Egyszer azonban besokall és ledobja azokat a teheket a válláról, amelyek nem az ő épülését segítik. Ezt meglépve kiteljesedhet a személyisége és rátalálhat önmagára, felismeri vágyait és aszerint kezd el élni.

Oroszlán

Az Oroszlánok hihetetlen szórakoztatóak és jó társaságnak bizonyulnak, mások életébe örömöt csempésznek. Általában sok barát veszi őket körül, azonban eljön az a pillanat, amikor felteszi magának a kérdést: ki vagyok én? Úgy érzi szerepet játszik, és elkezdi kívülről szemlélni önmagát. Amikor megfogalmazódik benne a felismerés, hogy csak úgy lehet boldog, ha kilép a rivaldafényből és már nem akar megfelelni annak az ideálnak, amit kialakított magáról, akkor rátalál önmagára és kiteljesedhet.

Szűz

A Szűz különleges életfeladatot örökölt a szüleitől és azok őseitől: megbízhatónak és működőképesnek kell lennie. Talán a felmenői életében sok volt a káosz és ezért rögzült benne mélyen, hogy nem szabad egy percre sem elengedni magát, mindig gyakorlatiasnak kell maradnia, és uralni az élet alakulását. Elérkezik az a pillanat, hogy elengedje végre magát, sodródjon az árral. Ekkor megtapasztalja, hogy nem rossz és nem jár bajjal, ha nem tartja kontroll alatt az életét. Ezután kiteljesedhet a személyisége, boldogabbá, vidámabbá, könnyedebbé válik.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; képek: pixabay.com)