Jump to content

Mi az életfeladatod a csillagjegyed szerint? 2. rész

2017. 06. 14. 19:07


Hogyan teljesedj ki? Találj rá az életfeladatodra, s közelebb kerülsz önmagadhoz! Hogy milyen feladatod van, azt a csillagjegyed árulja el.

Mérleg

A Mérleg mivel konfliktus kerülő és nem szereti a veszekedéseket, a feszültséget, hiperérzékeny radarjaival azonnal megérzi, ha valakik között feszültség van és felborult az egyensúly. Ő a békéltető, ez talán még gyerekkorából ered, amikor a szülei nézeteltéréseit próbálta elsimítani. Eljön az életében egyszer a pillanat, amikor ki kell állnia önmagáért, és megtapasztalja, semmi baj nem történik, ha egy időre kibillennek a dolgok a harmóniából. Ekkor kiteljesedhet a személyisége, és innentől kezdve válik igazán kiegyensúlyozottá.

Skorpió

A Skorpió életfeladata, hogy összetartsa, ami összetartozik. Talán az ősei múltját a széthúzás és széthullás jellemezte, és azért kapta ezt a feladatot. A Skorpió sokszor a múltban él, gyakran idézi fel a múlt eseményeit, nem tudja elengedni a történteket. Amikor elérkezi a pillanat és ki tudja jelenteni, hogy „Ami volt, elmúlt. Én itt és most élek!” megszabadul a múlt terheitől és szárnyalni kezd.

Nyilas

Gyógyítás - ez a nyilasok életfeladata. Olyan karma ez, amelyért a legtöbb nyilas hálás és boldoggá teszi a tudat, hogy másokon segíthet. Mégis eljön a pillanat, amikor a Nyilasban kétségek támadnak, kérdések vetődnek fel, amelyekre választ keres: „Ki vagyok valójában? Miért születtem a földre?” Ekkor ráébred, hogy miután felfedezte a világot, van még egy feladata: megismerni önmagát.

Bak

A Bak erős szikla a hullámtörésben. Szilárd, megingathatatlan, meg lehet bízni benne. Ez a feladata, élete során szembeszáll a káosszal, a megbízhatatlansággal és a tökéletlenséggel. Ez sok energiába kerül. Bár a Baknak látszólag végtelen sok ereje van, egyszer elfárad, és felteszi a kérdést: Miért kell minden terhet a vállára vennie, még azt is, ami nem is az övé? Ez az első lépés az elengedéshez, és ahhoz, hogy ráleljen igazi önvalójára.

Vízöntő

A Vízöntő nem szeret egy lenni a tucatból, küzd az egyformaság ellen, az egyéniségért, az egyediségért áll ki. Szabadságvágya hatalmas, ki akar törni a béklyóból, amit a társadalmi kötöttségek jelentenek. A Vízöntő mindig ugrásra kész, folyton retteg, hogy elveszti a szabadságát. Egyszer azonban maga mögött hagyja a múltat, és ráébred, hogy nincs veszélyben. Ekkor képes kiteljesíteni a személyiségét.

Halak

A Halak elég korán megtanulja, sőt, van aki már úgy jön a világra, hogy tudja, mi az az elengedés. Igazi bölcs, nem ragaszkodik a múlandó dolgokhoz, javakhoz, szerepekhez, státuszhoz. Életfeladata, hogy a szeretet révén kapcsolódjon másokhoz, és nekik is példát mutasson ebben. Ha ez sikerül, igazán boldoggá válhat.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; képek: pixabay.com)