Jump to content

Mire számíts júliusban a szerelem terén? 2. rész

2017. 06. 28. 19:11

Eseménydús hónap vár a csillagjegyekre, ami a júlisi érzelmeket illeti. Hisztik, szakítások, újbóli egymásra találások színesítik a mindennapokat, de a karmikus, előző életből származó kapcsolatok is felbukkannak ebben a hónapban. Tudd meg mi vár rád júliusban!

Mérleg

Júliusban nagyon sok érdekes és különleges emberrel találkozol, akik vonzóak, s akikre te is nagy hatást teszel szépségeddel, kedvességeddel, mosolyoddal. Ugyanakkor, téged is hatalmába kerít a júliusi kiszámíthatatlanság, akaratosság, amivel meg is és el is ijesztheted őket. A párkapcsolatban élő mérlegek vágynak a szeretetre, az ölelésre, az odafigyelésre, de mivel egyfolytában rohannak, futnak, szaladnak, a párjuk képtelen tartani velük a tempót. Lassíts egy kicsit, legyen időtök egymásra. Csináljatok közös programokat, iktassatok be egy hosszú hétvégét, egy nyaralást, így mindenki  megkapja azt, amire vágyik.

Skorpió

Júliusi hóbortos viselkedésed ellenére igen népszerű vagy a barátaid körében. Elnézik neked a tőled szokatlan viselkedést. Hatással vagy a környezetedre, olyan kisugárzásod és belső erőd van, oly szuggesztív minden mozdulatod, szavad, hogy ha valaki bekerül a hálódba, a csapdádból nem tud kijönni, onnantól a te „foglyod”! Még szerencse, hogy angyalaid koordinálják most szerelmi életedet - ha akarod, ha nem, egy igazi „angyal” kerül a csapdádba – aki lágyítja és nyitja szívedet, oldja akaratodat.

Nyilas

A bőség zavara. Váratlan lehetőségek kínálkoznak, s talán te magad sem tudod, hogy melyiket válaszd. Egyik részről élvezed vagy élveznéd a szabadságodat, s dehogy mennél bele olyan kapcsolatba, amelyik elköteleződést vár tőled. Ez az éned keresi a gyorsan jövő, gyorsan menő boldogságot. Másik oldalról – semmi mást nem szeretnél, csak tartozni valakihez, akivel egymásra ismerve megélhetitek a mélységeket, felfedezhetitek egymásban magatokat, a két szív egy dobbanásban szólal meg. Tudd, mit szeretnél, az fog jönni!

Bak

Ha már tudod, hogy mire vágysz, írd le, majd engedd, hogy érkezzen! Az egyedülálló bak mindennél jobban vágyik egy társra - nem kell, hogy életreszóló legyen ez a szerelem, egy nyári kaland is kizökkentené a letargiából. Ha nem kapkodsz, a sors - vagy az angyalaid - az utadba sodorják a hőn áhitott partnert, azonban ügyelj rá, hogy légy kellően nyitott és adj esélyt a dolognak. Ha idejekorán bezárkózol, ismét elszalasztod a lehetőséget.

Vízöntő

Sok beszédnek sok az alja - tartja a mondás, és ez most rád igaz is. Lukat beszélsz nem csak mindenki, de hódolóid hasába is. Karmikus kapcsolatok találhatnak meg, akikkel van dolgod, hisz előző életből hoztatok át elszámolnivalókat. Esetleg egy régebbi szerelmed is felbukkanhat most, akivel még nem lett minden lerendezve. Így vagy úgy – ha szeretnéd, hogy szerelem legyen belőle, ne legyél se türelmetlen, se akaratos, melyek a szívet nem nyitják, hanem bezárják!

Halak

Vágysz a szerelemre és ennek megtalálásában segítő angyalaid partnerek lesznek. Eltökéltséged bevonzza azt a társat, akivel boldog vagy, aki figyel, aki ad, akinek te is adhatsz, akit ölelhetsz, akivel nézhetitek a csillagokat. Mindent elnézel neki, legyen bár türelmetlen, kíváncsi, hiú. Titkod: tudod oldani mások feszültségét, s nem mész bele olyan értelmetlen vitákba, melyek megölik a pillanat szépségét, amit te megálmodtál, amit te megteremtettél, amire nagyon vágysz.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com; FreeDigitalPhotos.net)