Jump to content

Tedd rendbe a kapcsolatod - párhoroszkóp 1. rész

2017. 07. 03. 20:28


Vizsgád meg egy napjegyeddel ellentétes csillagjegyű ember személyiségvonásait, sokat tanulhatsz saját kapcsolatodról, bárkivel is randizol éppen.

Kos
Ellentétes jegy: Mérleg

Mivel a Kosok szeretnek fejjel menni a falnak, és ezért döntéseiket általában egyedül hozzák. Ezzel szemben a Mérleg szeret megfontoltan döntést hozni, számba venni az összes lehetőséget. Ha egy párt alkotnak fontos tanítás számukra, hogy érdemes csapatban dolgozni, és a döntéseket közösen, kompromisszumokra alapozva meghozni. Sokat profitálhat belőle a kapcsolat!

Bika
Ellentétes jegy: Skorpió

A Bikának meg kell tanulnia intenzíven megélni az életet. A Skorpió ebben partnere lehet. Ha intenzíven megéled az életed, elmélyítheted kapcsolatotokat,  ha magabiztosabban kezeled az érzékiséget, őszintébb lehet kapcsolatod szerelmeddel.

Ikrek
Ellentétes jegy: Nyilas

Ha a Nyilashoz hasonlóan nyitottabb leszel a kalandokra és készen állsz az élet kihívásaira, a szerelmi életed is fellendül. Ha olyan társat választottál magad mellé, aki más kultúrából, vagy más társadalmi rétegből érkezett, készülj fel rá, hogy soha nem fogsz unatkozni mellette.

Rák
Ellentétes jegy: Bak

A Ráknak azt kell megtanulnia, hogy a határok nem feltétlenül jelentenek egyet a korlátokkal. Nem kell feltétlenül minden percedet a pároddal tölteni, attól még nem fog csökkeni az egymás iránt érzett szerelmetek. A határokat magatoknak szabjátok!

Oroszlán
Ellentétes jegy: Vízöntő

Az Oroszlánnak nem megy könnyen alkalmazkodni és közösségben élni és gondolkodni. Végy példát egy Vízöntőről! Nem csak a saját igényeidet, hanem másokét is érdemes előrtérbe helyezned néhanapján, számos érdekes emberrel vagy lehetséges partnerrel ismerkerhetsz meg! Emellett érdemes elengedned a túlságosan magas elvárásaidat, hiszen az az ember, akit elsőre talán elutasítanál, kiderülhet, hogy tökéletes partner lehet számodra!

Szűz
Ellentétes jegy: Halak

A szerelem lényege, hogy sodródsz az árral és nem kell megtervezned és uralnod minden egyes pillanatot. Csak akkor tapasztalhatod meg az igazi szerelmet, amennyiben hajlandó vagy arra, hogy elveszítsd a fejed. Ha nyitottan fordulsz a művészetek – különösen a zene – felé, könyeben alakíthatsz ki kapcsolatot másokkal, és akár egy hozzád hasonló érzékeny emberrel is megismerkedhetsz!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; képek: pixabay.com)