Jump to content

Tedd rendbe a kapcsolatod - párhoroszkóp 2. rész

2017. 07. 04. 21:50



Vizsgád meg egy napjegyeddel ellentétes csillagjegyű ember személyiségvonásait, sokat tanulhatsz saját kapcsolatodról, bárkivel is randizol éppen.

Mérleg
Ellentétes jegy: Kos

A nyomulás és a szereplés nem a te asztalod, azonban vannak olyan élethelyzetek, amikor elkerülhetetlen, hogy előtérbe kerülj. Érdemes ellenesned a Kosoktól, hogyan kell magadat előtérbe helyezned másokkal szemben. Másik lényeges előrelépés lehet, ha megtanulsz néha nemet mondani, hisz ilyenkor mások is sokkal többre becsülnek majd.

Skorpió
Ellentétes jegy: Bika

Lassíts le kicsit, és évezd az életet, akárcsak egy Bika-jegyű! Feledkezz meg azon aggodalmaidról, hogy mások talán kihasználnak téged. Légy nyitottabb az életre és a romantikára, a szerelemre. Hidd el, az emberek néha pontosan olyanok, mint amilyennek mutatják magukat, érdemes megtanulnod bízni bennük: csak nyerhetsz vele!

Nyilas
Ellentétes jegy: Ikrek

Megtanulhatod az Ikrektől, hogy hogyan tudod fejleszteni kapcsolataidat embertársaiddal. Ráadásul te pont az a típus vagy, aki tettek helyett szavakkal sokkal jobban ki tudja mutatni a szeretetét. Tehát ha kétségeid támadnak, kezdj beszélni, beszélgetni! Kérdéseiddel pedig megmutathatod, mennyire érdekel az, hogy a párod mit érez vagy gondol.

Bak
Ellentétes jegy: Rák

Ne gondold, hogy a gyengédség a gyengeség jele. Ha kimutatod az érzelmeidet – és elmondod párodnak mi az, amit szeretnél – segít a bizalom megteremtésében közetetek, és gazdagítja kapcsolatotokat. Nagy bátroság kell ahhoz, hogy bevalld a másiknak, hogy mennyire szereted és szükséged van rá.

Vízöntő
Ellentétes jegy: Oroszlán

Tárd fel a benned rejlő kreativitást. Ez nem csak neked tesz jót, de a szerelmi életedre is hatással lehet, hiszen minden művész titokzatos és vonzó. Osztd meg a tehetségedet a pároddal is! Néha fényezni kell, és megéri középpontba helyezni magunkat.

Halak
Ellentétes jegy: Szűz

Jó úton haladsz, ha már el tudod magad engedni a kapcsolatban és meg tudod élni és át tudod magad adni a szerelemnek. Ez a kulcsa annak, hogy eddig nem tapasztalt mélységeket élj át a pároddal. Légy egy kicsit előrelátóbb és tervezz meg dolgokat, pl. egy nyaralást, egy összeköltözést, a társad is látni fogja, hogy komolyan gondolod a vele való együttlétet.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; képek: pixabay.com; FreeDigitalPhotos.net)