Jump to content

Az Oroszlán jegyébe léptünk

2017. 07. 23. 20:28


Az Oroszlán ( Július 23 - Augusztus 23) szülöttekkel nagyon óvatosan kell bánni, hiszen rendkívül büszkék és hiúak. A hízelgésnek soha nem tudnak ellenállni, ami egyben a gyenge pontjuk is, mert a talpnyalók könnyen tévutakra vihetik õket. Mottójuk: Én akarom.

Az Oroszlán jegy uralkodó bolygólya a Nap, ennek megfelelően az e jegy szülöttei szeretnek csillogni-villogni. Az Oroszlán hölgyek imádják az ékszereket. Az Oroszlán férfiak számára pedig rendkívül fontos, hogy milyen márkájú autóban ülnek. Ha Oroszlánokkal akarunk találkozni, akkor elegáns és méregdrága éttermekben, szállodákban, klubokban nézzünk körül. Az Oroszlánok szeretnek nagy lábon élni, még akkor is, ha anyagi helyzetük nem túl fényes.

Tűz jegy lévén kreatív és nagyvonalú. Az Oroszlánok születésüknél fogva melegszívűek, nagylelkűek. Teljes szívvel támogatják a jót. Cserébe ugyanazt a hűséget és becsületességet várják el, amit ők tanúsítanak. Viselkedésük nemességet rejt, ezért tetteik nagyvonalúak és látványosak. Az Oroszlánok akkor érzik magukat a legjobban mikor figyelem középpontjában vannak, mindig arra törekszenek, hogy reflektorfényben legyenek.

Az Oroszlánok gyakorlatiasak, lelkesek, szeretnek keményen dolgozni és nagy önbizalmuk van. Törekszenek arra, hogy tekintélyes pozíciót töltsenek be. Becsületességük, erős önbizalmuk kiváló vezetővé teszi őket, azonban lustává válhatnak, ha nem sikerül a tekintélyt megszerezniük. Gyenge pontjuk - ha egyáltalán van - az, hogy arra vágynak, mindig csodálják őket. Egójuk állandó hízelgést, dicséretet vár. Ha nem kapják meg, magyarázatot nem várva visszavonulnak. Természetes optimizmusuk, vidám hozzáállásuk segít nekik visszatérni, hogy ismét eredeti pompájukban ragyogjanak.

Aki Oroszlán férjet választ magának, az soha ne feledje, hogy élete párja elvárja, hogy felnézzenek rá, csodálják őt. Arra is fel kell készülnie, hogy gyakran tölti estéit, hétvégéit egyedül, mert férjének fontosabb az a baráti társaság, amelyikben ő lehet a központban, ahol szerepelhet. Egyébként rendkívül kellemes partner, gyakran lepi meg nejét drága parfümmel, csodálatos csokrokkal, és elegáns vacsorákra is vendégül látja.

Az Oroszlán feleség okos, kedves, nagyvonalú, a nadrágot egyértelműen ő viseli a házasságban. Szereti, ha a párja drága ajándékokkal, luxusholmival kedveskedik neki. Szereti a társasági életet, akkor érzi jól magát az Oroszlán hölgy, ha kedvére sütkérezhet a figyelemben.

Munka, hivatás területén ott teljesítenek a lehető legjobban, ahol kiélhetik kreativitásukat, vállalkozó kedvedvüket, illetve azokon a szakterületeken, amik a luxussal vannak összefüggésben, mint a színész, rendező, menedzser, szervező, ékszerkereskedő.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com; FreeDigitalPhotos.net)