Jump to content

Augusztusi szerelmi horoszkóp - 1. rész

2017. 07. 30. 19:42

Augusztus a nyár utolsó hónapja, de ne csüggedjen az, aki még nem talált párt, hiszen ebben a hónapban minden egyedülálló csillagjegy szerelemre lel, legyen az tartós és hosszútávú, vagy csak egy kis nyári kaland.

Kos

Mindenkivel flörtölsz, mosolyogsz, célod, hogy megszerezd a "legnemesebb" vadat, amire megvan az esély, hiszen a benned lévő belső fény mellett képtelenség elmenni, ha nem akarnád, akkor is észrevenne a másik nem. Akit kinézel, annak nincs menekvés!

Bika

A szerelem nálad mindig központi kérdés. Sokan vesznek körbe, szeretnének meghódítani. Lesz köztük olyan, aki nem csak a külsejével, de az eszével és a lelkével is hat rád. Még ha nem is az eseted az illető, de adj neki egy lehetőséget, rugaszkodj el kicsit a megszokásoktól, merj változtatni.

Ikrek

Érzelmes hangulatba jössz az augusztusi nyártól, a kerti partyktól, a csillagos ég alatti fűben heverészéstől. Gondoskodó szeretettel veszed körbe szerelmedet, aki élvezi is azt a kényeztetést, melyet kap tőled. Ha mélyen megfogalmazódik benned a vágy - ki tudod, ki mered mondani – az energia elindul, s talán még gyűrűváltásra is sor kerül!

Rák

Ebben a hónapban minden a szerelem körül forog. Vigyázz, hogy a gondoskodó szerelmed, szereteted ne menjen át akaratba, követelésbe, túlzott ragaszkodásba, mert ezzel könnyen elijeszted azt is, aki talán már épp hosszú távban kezdett gondolkodni veled.

Oroszlán

Nagyon érdekes kapcsolatokat vonzhatsz be, melyekre talán nem is számítasz. Légy óvatos és visszafogott, ha az új ismerettség során nem vagy alázatos, ha nagyképűen „elszállsz” - akár el is bukhatsz és ezzel elszalasztasz egy olyan lehetőséget, amelyre már régóta vágysz. Karmikus találkozásaid mind tanításokat hoznak, tanulni meg csak alázattal lehet!

Szűz

Ragyogsz, de csak szerényen, a háttérben meghúzódva. Nem szeretsz középpontban lenni, s nem azért mert nincs hited magadban, de mert egy bölcs szerénység van benned, melyet már születéseddel hozol. Nem élsz vissza a hódolóid bizalmával, lelkesedésével, inkább igyekszel őket nyugtatni, adni, s nem csak kapni tőlük, és ezt értékelik is. Ha nem is lesz az ismeretségből lángoló szerelem, szeretettel gondolnak majd rád, és számíthatsz később a bartáságukra, segítségükre.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; femcafe.hu; kép: pixabay.com)