Jump to content

Augusztusi szerelmi horoszkóp - 2. rész

2017. 07. 31. 11:11

Augusztus a nyár utolsó hónapja, de ne csüggedjen az, aki még nem talált párt, hiszen ebben a hónapban minden egyedülálló csillagjegy szerelemre lelhet.

Mérleg

Mindenki látja és felfigyel szépségedre, kedvességedre és különlegességedre. A szerelem hírnöke vagy, hamar lángra lobbansz, amit nem csak a nyár vált ki belőled, hanem alapvetően vágysz a szerelemre, egy társra.  Nem is kell nagyon erölködnöd, hogy észre vegyenek, táncra hívod a másik nemet, árasztva az élet örömeit. Akarva/akaratlanul, de mindenki felfigyel rád – öltözködéseddel, viselkedéssel, első sugárzással magadra vonzod mindenki tekintetét. Nem tudnak melletted elmenni. Nem vagy sem félszeg, sem szerény – de szenvedélyes és végzetes bizony lehetsz.

Skorpió

Most mindennél jobban vágysz a szerelemre, az ölelésre, az otthonra, a családra, a másikra, a társra, az egyesülésre. Fogalmazd meg konkrétan, hogy mit is szeretnél és angyalaid alig várják, készenlétben állnak, hogy teljesíthessék kívánságaidat. Vigyázz, nehogy a pillanatnyi érzelmeid vezessenek, mert olyat is kívánhatsz, ami csak abban a pillanatban fontos számodra, aztán nyakadon marad és csak teher lesz számodra.

Nyilas

Végletes vagy a szerelemben (is). Ha az élet úgy hozza, szerény, csendes és visszahúzódó vagy, aki hűségesen kitart párja mellett, de ha úgy alakult a helyzet, nagy erőben vagy, aki azt hódít meg, akit csak akar, nincs aki ellenálljon neki. Hódolóid akadnak bőven, nehéz közülük megtalálni azt az egyet, aki passzol hozzád. Ha hozzád hasonlót választasz, megrémíthet az erőszakosságuk, a rámenősségük, ebben az esetben inkább lehúzod a „rolót”, egyedül maradsz, elvonulva az egész világ elől.

Bak

Bármelyik pillanatban rádtalálhat a szerelem, melynek nemt tudsz ellenállni. Vonzása erős, nagyon izgatóan hat rád, az sem zavar, ha titkokkal fűszerezett ez a kapcsolat. Az izgalmakat te magad keresed. Bárhol, de tényleg bárhol összetalálkozhattok, akár az utcán is, de az sincs kizárva, hogy otthonodba csönget be akár egy szolgáltató, vagy családod révén kerülsz kapcsolatba azzal, aki a szerelmet hozza.

Vízöntő

Könnyen alakulhat ki a munkahelyeden, a munkáddal kapcsolatos helyzetekből adódóan szerelem, melyre már régóta vársz. Felbukkanhat egy új kolléga vagy üzleti partner személyében. Nem is csoda, hogy felfigyel rád, hisz mindent megteszel azért, hogy vonzó légy az ellenkező nem számára, kedves vagy és segítőkész, a szavaid, a mosolyod, a mozdulataid mind-mind olyan gesztusok, melyek táncba hívják a másikat.

Halak

Ha párkapcsolatban élsz, elmélyülhet a kapcsolatotok. Ez jelenthet egy összeköltözést, egy eljegyzést, de egy közös nyaralás is magasabb szintre emeli a kapcsolatot. Nem csak te vagy odaadó, de a párod is figyel rád, boldog testetek, lelketek. Amennyiben még egyedülálló vagy, olyan hódolók vesznek körbe, akikkel már volt dolgod előző életeidben. Lesz köztük, akivel egymásra ismertek, tudjátok, hogy közös, szinte elkerülhetetlen utatok van ismét. Nagy boldogság és nagy öröm vár rátok, ami nem jelenti azt, hogy nincsenek nehézségek – de szeretetetek le tudja azokat győzni!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)