Jump to content

Örök optimista csillagjegyek: négyen vannak, Te közéjük tartozol? 1. rész

2017. 08. 14. 18:15


Az optimizmus fejleszthető, és tanulható, tehát ha a horoszkópod alapján nem tartozol az örök optimisták táborába, ne keseredj el! Az alábbi csillagjegyek azok, akik mindig optimistán tekintenek a világra, tőlük is érdemes tanulni!

Bika

Kitartó és nagyon sok (belső)erővel rendelkezik, soha nem adja fel. Mindig jobbkedvre deríti a környezetét, árad belőle a harmónia, széles mosollyal járkál az utcán is. Minden nehézség, negatív történés ellenére megtalálja azt a nyugodt helyet, ahol számára a legjobb, ahol semmi sem tudja feldühíteni. Személyéből árad a pozitív energia, jó vele lenni. Boldoggá teszi őt egy szép ruha, egy finom étel, egy zamatos bor, egy kellemes illat, egy jó film.

Mérleg

Mivel konfliktuskerülő csillagjegy, messze elkerüli a vitákat és nem megy bele értelmetlen szóváltásokba. Mindig kiegyensúlyozott, előre megtervezi minden lépését, ezért soha nem éri váratlanul semmi. Bármilyen nehezebb helyzetből könnyen kibeszéli magát, higgadt tud maradni és megpróbálja a lehető legbékésebben megoldani mindenki problémáját. Kiegyensúlyozottság és harmónia, ez a két fő erőssége. Ritkán aggódik, hiszen tudja, hogy minden problémára létezik megoldás. Ha rossz kedved van, egy mérleg ismerős mellett mindig szebben fogod látni a világot!

Ki a másik két optimista csillagjegy? Katt ide, és megtudod.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; tudasfaja.com; kép: pixabay.com)