Jump to content

Horoszkópod szerint ezen kellene változtatnod! 1. rész

2017. 08. 18. 18:40



Saját hibáinkat mindig nehezebben vesszük észre, míg másokat könnyen kritizálunk rossz tulajdonságai miatt. Senki sem tökéletes, minden embernek vannak olyan jellemvonásai amelyeken változtatnia kellene. Horoszkópod segít ebben, rávilágít arra, hogy mely tuljdonságaidon érdemes változtatni.

Kos

Hajlamos vagy arra, hogy csak a saját világodra fókuszálj, és arra, amire neked szükséged van. Azon kell dolgoznod, hogy sokkal figyelmesebb legyél a környezeteddel szemben.

Bika

Elég makacs vagy, ezért jó lenne, ha kicsit rugalmasabb lennél, dolgoznod kéne a kompromisszumkészségeden, másnak is lehetnek jó ötletei, ne mindig a te akaratod érvényesüljön.

Ikrek

Mivel kicsit olyan vagy, mint ha két személyiséged lenne, sokszor tűnsz mások szemében következetlennek. Neked azon kell dolgoznod, hogy megbízhatóbbá válj – mind a munkában, mind a magánéletedben.

Rák

Hangulatember vagy, rengeteg érzelem dúl benned. Dolgoznod kell azon, hogy kicsit optimistábban tekints a világra, és ne keseredj el minden apróság miatt.

Oroszlán

Mivel az Oroszlán énközpontú személyiség, ezért neked leginkább arra kell törekedned, hogy sokkal közreműködöbb legyél másokkal, és jobb csapatjátékos legyél.

Szűz

Általában visszafogott, kissé talán félénk típus vagy, aki többet dolgozik, mint amennyit szórakozni jár. Fontos lenne, hogy gyakrabban mozdulj ki otthonról, szerezz tapasztalatokat és nyiss az emberek felé.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com)